| THhumanoidTH a întrebat:

Heiihappy

Am cateva intrebari pentru cei Emo! Eu nu am nimic cu voi, va consider niste persoane SPECIALE:X:X:X
Iar de fiecare data cand un cocalar se ia de un emo, eu ii iau aparareahappy

Dar daca nu va deranjeaza imi puteti raspunde la niste intrebari?(puteti sa'mi dati raspunsul si prin mesaj)

1. Ce atitudine are un Emo Kid?
2. Ce muzica asculta un Emo Kid?
3.Cum va imbracati? De ce freza si hainele "ciudate"? De ce unghii si machiaj negru?
4.De ce va taiati cu lama? Va place durerea, sangele?
5. Ce fel de persoana este un Emo-Kid!
6. Unde poti intalni un Emo-Kid(unde va petreceti timpul)!
7. Oricine poate deveni un Emo-KId? Adica pot sa o iau pe colega mea care asculta manele si sa o trasnform in Emo-Kid?
8.Parintii vostrii sunt de acord cu stilul vostru, sau va critica si ei?

Va multumesc!
Sper ca ati raspuns sincer la intrebari!

1 răspuns:
| elizasedai a răspuns:

1.Ce atitudine sa aiba? Una retrasa, sensibila, izolata, inchisa in sine, tematoare si. depinde de persoana, violenta
2.In general rock(in cazul meu) dar si melodii triste, ce te fac sa plangi, sunt foarte multe
3.Negru, pentru mine, e culoarea ce te distinge.Mie imi place foarte mult, caci, ma simt bine si in hainele de aceasta culoare si mnah, ca aspect. Negrul se potriveste la toate. Cat despre imbracaminte. thinking cum doreste fiecare. Eu nu m.am dat in vant cu asa ceva, si nici nu o fac. Ma imbrac cum vreau dar in culori inchise, triste, combinatii cat de cat cu gust big grin
4.Atunci cand ai depresii si intrii total in ele, doresti ceva, ceva foartee mult ce de atrage. Precum durerea. Dar nu durere sufleteasca ci cea fizica. Atunci iei o lama, sau mnah, ac, ceva.
5.Sincer.nu am idee. Uita-te la raspunsul de la intrebarea 1
6.Hmm...eu nu am facut parte din niciun astfel de grup, caci am stat mai mult singura, cred ca, in general poate, printre blocuri? Nu am idee.
7.laughing Nu.adica, cum doreste. Poti deveni un emo-kid, dar, ca sa ajungi unul trebui sa treci prin multe depresii. Suferinta din iubire, parinti etc.
8.Ai mei nici macar nu stiu ca eu am fost. Da, am fost.au trecut doi ani, dar mai sunt putin, insa ma schimb. Dar de la rock nu am plecat ^_^.

Seeya! Si sa ma anunti cum merge cu "transformarea".