Lara este foarte deosebit si nu mi se pare comun deloc! Imi place mai mult ca Izabella. Porecle? Hmm, chiar nu stiu! ^_^
Lara e dragut dar Izabella e mai frumos. porecle pentru Izabella: Izz, Izza, Bella...etc
Dupa parerea mea, Izabella ar merge mai bine deoarece are o insemnatate foarte speciala. Se poate alinta Izi, Iz, Bella sau Bel! Sper ca am putut ajuta
Mai melodios, mai elegant, mai cuceritor pare numele Izabella sau Annabella (imi plac ambele). Porecle:iza, izy, bell, bella, isa, ella. Numele Lara (ma gandesc la Lara Croft e ceva mai deosebit insa nu mi se pare prea interesant ci banal
Eu as alege Lara, e rar pe la noi prin tara, pare mai special . Apare vreun copil in familie? :3
Lara si Izabela sunt nume minunate! Eu as alege Lara. Lara este frumusetea data de la Dumnezeu. Porecle: Lari, Larita!
Amandoua sunt frumoase ^-^ Lara e mai special, mda pai pe mine ma cheama Karolina si e destul de special. Pentru Lara :Lar, Lari, Lala. Si pentru Izabela : Issa, Iza, Bela, Bel, Izabel, Izi, Iz
Izabella (parcă se scria Isabella). Bella - înseamnă frumoasă + e un nume mai diferit, câștigi mai multe pe plan social .
Hey!
Mie unul imi plac mult ambele nume insa imi place un pic mai mult Izabella. *Ca sa fie un pic mai special il puteti scrie Isabella*
Porecle? Pai ar fi Izz,Izzy, Isa, Bella, IS, IZ.
Cat despre porecle pentru Lara ...cred ca s-ar potrivi Lary, Lari si cam atat...nu imi place cum suna prescurtarile acestui nume, mi se pare frumos exact asa cum este.
O zi placuta in continuare!
anonim_4396 întreabă: