| AddaXD a întrebat:

Ce utilizatori TPU apreciati [ nu conteaza daca sunt experti TPU sau nu ] si de ce? Vot happy

9 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Şi iată că am sosit şi eu aici, dând un search după nickname. Nu am văzut întrebarea ca să răspund mai devreme, dar o s-o fac acum. Apreciez următorii useri pentru răspunsurile folositoare date cu scopul de a ajuta comunitatea, pentru bunul-simţ de care dau dovadă în fiecare postare ce necesită seriozitate şi pentru simţul umorului foarte dezvoltat :
Apache, Graphee, Jelli, Mihaela31, Promisiunea, Biby, 7h30,
NOname, Kongeriket, Flav, FuckTheSystem, иeмaиנa, Marina,
Greece12, IMPERIA,Alicecullen,Kronstadt, neluL, ardnaxur1961,
darrio2007,NoChanceForUs,mhn24,Rosy,PiertotumLocomotor, etc., etc.
Sunt sigură că mai sunt, dar o să revin cu răspuns dacă-mi mai amintesc pe cineva.
Promisiunea şi Jelli,
Vă mulţumesc pentru apreciere.

ÉrotiqueConseils

Uite măi cum am uitat de patru useri pe care îi apreciez foarte mult şi anume : caractere, PiertotumLocomotor, Nemanja (are el un nickname mai ciudăţel, dar l-am scris cum se aude) şi mhn24.

ÉrotiqueConseils

DealerulLuiSatan,
Hihi, ai văzut şi tu faimosul conflict? Dar James Hetfield nu mai vrea să fie God laughing? Dacă rămâi la nickname-ul ăsta, o să-mi fie foarte uşor să te ţin minte şi să te menţionez în astfel de întrebări!

| AnneMarri a răspuns:

Îmi place de mai mulţi : NOname, Jelli, Legiuitoarea, Brigaela, Muflă, 7h30, Ioandelasal, elena, doar.pentru.voi., Imperia, I'mPerfect(a)!, Biby, ÉrotiqueConseils, Marya, monyk, Flav, GânduriAlbe, pup, Bacemi, Annitu, Bya132, Adrian, FucktheSystem, Psihoyounger, cŔiiReloaded, arysa, LoL, BlahBlah, Cereste, yumeee, Barbiii, Nyx, PiertotumLocomotor şi sper că n-am uitat pe nimeni. big grin De ce? Pentru că răspunsurile lor mă liniştesc, mă amuză şi mă fac mereu să mă simt mai bine.

| Bya132 a răspuns:

ÉrotiqueConseils, Jelli, Promisiunea, NOname.

| Dumnezău a răspuns:

@ÉrotiqueConseils: Poate ca am avut pana acum un nickname mai ciudatel,dar se pare ca o sa escaladeze treaba incepand de azi,hehe.Iar daca revin la original,lasand la o parte dorintele de a fi cat mai al' dracu si a obliga userii sa dea copy/paste la intrebari de genul asta(laughing), as prefera sa fiu cunoscut ca sarbu' sau N., ca tot am vazut ca c'est chic in ultimul timp.

| NoGames a răspuns:

Nu cred ca e un anume utilizator. Sunt toti care pot sa puna o intrebare interesanta si de bun gust. +sa mai respecte si ceva gramatica -.-".
Cam multe pretenti? nu prea credoh go on
Iar motivul cred ca e clarwinking

| caractere a răspuns:

ErotiqueConseils love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Promisiunea, multumesc. Fii sigura ca si tu faci parte din utilizatorii mei preferati.
Si lista este asta: 7h30, floare0albastra, ErotiqueConseils, Cereste, Legiuitoarea, NOname, PiertotumLocomotor si mai sunt destui. De ce? N-am chef de aprecieri momentan, am gasit intrebarea intr-o dispozitie foarte proasta. Dar asta e, am zis sa raspund si eu...