De ce musai emo? emo sta in umbra? ia fa un experiment si incearca ceva mai colorat, nise culori vii.
succese
Ma tu vrei un stil care sa iti sublinieze starea de spirit.Lasa emo deoparte si fa-ti prieteni! Bucura.te de orice lucru marunt si invata sa iubesti viata ca poate maine numai esti.Invaza sa faci lucruri bune si ajuta-i si pe altii care sunt cu moralul la pamant.In legatura cu stilul tau...ca sa fii unica trebuie sa iti faci stilul tau.Gandeste.te ce iti place ce culori iti plac in afara de NEGRU si combina hainele tale favorite. Daca tu copiezi stilul altora cum ar fi emo nu vei fii cu nimic mai deosebita.Si crede.ma ca si eu am in fiecare secunda a vietii castile in urechi (chiar si acum ) si mereu stau si eu pe ganduri dar am invatat sa mai las problemele deoparte si sa ma bucur.Sa ma bucur cand ploua sa ma bucur cand e soare si sa-i ajut si pe altii sa faca lafel.Imi cer scuze daca am scris mult si sper sa te ajute.
Ai putea sa porti un stil rock nu emo, mult negru, blugi rupti, sa porti tricouri cu trupele tale preferate. Stilul emo este cu mai multe culori pe langa negru mai sunt si roz, mov, verde, etc...Mie una imi place mai mult stilul rock.
Ai putea sa ai bretonul pe ochi, sa te imbraci in negru, verde mai aprins...Succes