În fiecare zonă de pe planetă, indiferent de limbă, se instalează anumite ticuri verbale, şi, inerent, câte un "tipar" prin care se începe o conversaţie. Şi în engleză e gen:
X: Hey, how are you?
Y: I'm good, how are you?
X: Good.
Înţelegi ce vreau să zic?
Pai in loc de buna ce ar trebui sa zica?
Inceputul asta e dar e o problema cand se si termina in acelasi punct. Stii "Bn..bn"
Aici intervine plictiseala(cand nu ai cu cine vbi) sau pur si simplu vrei sa spui ceva si nu prea mai ai ce, pur si simplu...
..Nu conteaza pentru mine cum incepe. Darr faza e cum se termina! )
..Baii! Nu ma refeream la asta! ..Ma refeream ca daca tot ma bagi in seama sa zic asa, sa fii in stare sa ai o comversatie normala! ...La asta ma referam dar daca nu citesti cu atentie!
Buna, ma intrebam ce faci. Dar nu cu sensul ca m.ar interesa extraordinarde mult aspectul asta, ci din curtoazie, in speranta ca.mi pot da seama daca faci ceva destul de util sau nu, incat sa renunti si sa putem purta o conversatie, pentru ca m.ar interesa persoana ta. Voi continua prin a.ti spune ca imi face placere sa vb cu tine, in speranta ca si tu simti acelasi lucru, in caz contrar va trebui sa gasesc alta abordare pentru a.ti trezi interesul cu toate ca acum totusi ti l.am trezit, chiar si putin. Asadar putem continua? Sa vedem cum sa termina, ca tot ai mentionat... E destul de bine acum?
LisaJulie întreabă: