| corina1234567 a întrebat:

Heii:* fetelor cum sa scap de aspectul de par uns dupa o zi de la spalare, de varfuri despicate, de caderea sa? Eu folosesc ulei de argan in stare naturala dar nu stiu la ce foloseste. Si inca ceva. cum sa imi creasca mai repede? straight face is complexata de problema astaa.

3 răspunsuri:
| RyGoLeTa a răspuns:

La fel sunt si eu insa am sa incerc asta:

Parul va cadea incetul cu incetul, dar nu din cauza uleiului.Parul care cade se va regenera foarte rapid.Firele acelea care cad sunt ori rupte, ori uscate, pentru ca in locul lor vor creste mai multe.
Uite cateva `retete`cu ulei de ricin:
*Masca se aplica pe parul uscat, inainte de spalare si-o lasi de la 30 min-2h.
Iar rezultatele chiar se observa dupa un timp...foloseste si tu de fiecare data cand te speli sau macar o data pe saptamana.
*Acest remediu naturist este recomandat mai ales pentru parul uscat:
>Incalzeste jumatate de cescuta de ulei de ricin, aplica-l pe parul ud si maseaza scalpul pentru cateva minute.
Ia apoi un pieptene cu dintii rari si trece-l prin par de cateva ori. Inmoaie un prosop in apa calda, stoarce-l si inveleste-ti parul cu el.
Dupa 15 minute spala-ti parul cu sampon pentru a indeparta uleiul. Vei obtine un par matasos si stralucitor. In plus, uleiul de ricin iti va hrani scalpul indepartand matreata si ajutand parul sa creasca si sa se regenereze.

Sper ca te-am putut ajuta!

| corina1234567 explică (pentru RyGoLeTa):

Dar la tine se vad rezultate? A crescut?

| RyGoLeTa a răspuns (pentru corina1234567):

Eu nu am incercat inca dar toate lumea si din realitate si din tot internetul recomanda uleiul de ricin ca fiind miraculos.Si cand am fost sa ma tund am intrebat si a zis ca ajuta mult. Sper sa incerci si sa reusesti, sa imi zici si mie daca a functionat.Te pup! Succes!