Emotionant!
Nu dispera, o sa fie bine.
Gandeste pozitiv.
Esti cu adevarat o supravietuitoare, o norocoasa a sortii.
Sanatate maxima!
Îți doresc din tot sufletul să fii sănătoasă! M-a impresionat mult povestea ta. Te rog să nu-i bagi în seamă pe aceia care râd de tine, sunt prostuți și nu știu ce fac. Vezi-ți de viața ta și nu uita: ești dintre puținii oameni fericiți care au primit un semn sigur că Dumnezeu are grijă de ei.
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/ și pe http://zinnaida.ro/
Salut, am citit ce ai scris tu, ma bucur ca tottul este bine cu tine acum. Imi pare rau pentru pierderile suferite si cred ca esti o fata puternica si nu trebuie sa te lasi descurajata daca niste persoane ignorante fara capacitatea de a intelege pe cei din jur fac panarama de tine pentru o chestie care nu este de ras. Nu ai ce sa le ceri si nici nu trebuie sa te enervezi cu chestiile astea pentru ca te consuma.
Lucrez in domeniu asa ca stiu ca sistemul medical are multe probleme. Din fericire exista si medici buni, care isi fac treaba cu profesionalism si multumita lor exista si oameni fericiti.
Fii puternica in continuare si nu lasa greutatile vietii sa te doboare, ai trecut tu prin chestii grele si sper ca de acum sa mearga bine!
Buna Sabina! In primul rand vreau sa-ti spun condoleante pentru persoanele dragi pe care le-ai pierdut.Am citit toata povestea ta, este foarte impresionanta, imi pare rau ca a trebuit sa treci printre aceste momente grele, dar ma bucur ca acum esti mai bine si ca Dumnezeu ti-a mai dat o sansa la viata. Este clar ca El exista si ca te iubeste Ce pot sa-ti mai spun eu acum este ca iti doresc multa multa sanatate siii ai mare grija de tine, nu baga in seama rautatile altora ca nu e bine, nu merita Demonstreaza-le tuturor ca stii sa traiesti asa cum trebuie si asa cum meriti Te pup, multa sanatate inca o data! :*
:*:* foarte frumoasa povestea ta de viata pot sa zic ca, chiar cineva acolo sus te iubeste cu adevarat:*:*:*
Buna. Scuzati-ma ca nu am raspuns nimic pana acum, dar nu am avut curaj. In primul rand, vreau sa va multumesc ca mi-ati citit povestea, si acum simt intr-adevar ca cineva ma ascultat, ca cineva tine si cu mine. Intr-adevar, ce am scris depre mine, e putin spus. Daca as scrie tot, mi-ar lua o carte intreaga. Incerc inca sa trec peste rautatile oameniilor din jur, care poate. nu stiu ce inseamna sa suferii, sa stai noptii in sir si sa te rogii ca sa mai traiesti inca cateva zile. Acum ca a venit caldura, mi-e frica sa imi iau un tricou pentru ca sa nu rada cineva de mine, sau sa se uite la mine ca la o ciudatenie. Dar chiar si asa, ma gandesc ca daca cicatricea aia nu ar fi acolo, eu acum nu as trai. Am trecut prin atatea, in cat, parca simt ca toate greutatile vin pe mine.
In fine... O sa trec peste. Vreau sa va multumescc din suflet, pentru ca cred ca sunteti printre primii oamenii care au ascultat povestea mea, si sper sa mai vorbim :*:*.
Trist! imi pare rau pentru ce ti-s-a intamplat,dar todeauna tine capul sus si priveste inainte nu pune nimic la suflet, ce spun colegi, ei nu stiu prin ce clipe grele ai trecut!
Am citit tot, e chiar foarte frumos!:X Ma bucur ca ai avut a2a sansa la viata!>