Raspunsul la aceasta intrebare banuiesc ca il stim majoritatea...si cand spun majoritatea ii exlud pe cei micuti.Mi a parut nespus de rau si am fost tare dezamagita cand am aflat adevarul despre Mosul drag pe care il indragim.In fiecare an, nu as simti spiritul Sarbatorilor daca nu as crede in fantezia lui mosulica Cu fiecare an din viata mea care trecea, eram tot mai entuziasmata sa il astept anul viitor din nou! O legenda mult prea profunda si frumoasa, care va dainui pe veci! Sarbatori fericite si sa treaca mosul pe la dvs!
Da dar stii care e faza? Eu eram impreuna cu toata familia in bucatarie. Bradul este in sufragerie.Erau in sufragerie toate geamurile inchise.usi inchise.totul. Eu stateam in bucatarie si ma uitam pe geam, cand deodata am vazut fata lui mos craciun care semana cu o fantasam. Am crezut ca nu este adevarat. Iar peste 10 minute cand m-am dus in sufragerie geamul era dedchis iar cadourile sub brad.
De fapt si de drept Mos Craciun exista doar in legende... Totusi fiecare om de pe pamant este Mos Craciun pentru persoanele iubite. Parerea mea