| Andrada003 a întrebat:

Heii TPU! Va rog ajutor! Funda pentru cel mai rapid raspuns si mai complex!
Deci sa va spun.
Mi-am schimbat numele pe yahoo.Am dat pe action si send my contact details ca sa se vada si la alti.O prietena nu stiu cum a dat pe acolo da nu-i apare cum mi-am pus eu numele :*AnDrADa:* ci ii apare :*AnDrADa:* Constantin.De ce ii apare asa? Ca am dat pe action apoi pe pe send my contact details ca sa vada noul nume al meu.Am mai observat ca pot sa dau pe orice contact click dreapta.Daca dau pe my contact details pot sa schimb numele altor persoane cum vreau eu ( adica doar eu vad cum l-am pus ). Deci, vreau sa stiu daca mai pot sa revin la numele pe care il aveam la inceput ( Andrada Constantin ).Si de ce ii apare prietenei mele altfel? Ce sa fac? Vreau mai multe despre yahoo ( 11.5 ).Va rog ajutoor!

2 răspunsuri:
| deadmanyo a răspuns:

Tin sa te anunt ca si eu am facut la fel ca tine, am schimbat numele dar nimanui nu`i apare cum am schimbat eu, si am facut exact ce ai precizat tu mai sus, in schimb contactelor noi, care au fost acceptate in lista mea dupa schimbarea numelui, le apare numele meu schimbat thinking Nu imi pot da nici eu seama ce e...probabil e un fel de eroare de la messenger 11.5

| Andrada003 explică (pentru deadmanyo):

Da.Exact asa mi se intampla si mie.Si acum am mai selectat acolo o prietena si imi vede numele vechi.Ce ciudat.