| Zuzurock a întrebat:

Heii TPU. Voi ce parere aveti despre emoisti? Eu una ii consider niste distrusi fara un dram de minte, dar nu stiu poate ma insel. Voi ce ziceti? FUNDAA

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Heii,
Dacă vorbim strict de aspect fizic, nu prea sunt genul meu.Se spune că ''emoiştii'' sunt copii ai dragostei,care trăiesc din plin fiecare emoţie,sensibili, emotivi aşa cum spune însuşi numele.
Ei tind să vadă mai mult partea negativă a lucrurilor şi au o anumită înclinaţie spre pesimism.
Aşa îi caracterizez eu, cu influenţe din articole citite şi de la oamenii care au dezbătut acest subiect.

9 răspunsuri:
| alexwars a răspuns:

Distrusi sunt sigur dar nu neaparat fara minte
ca eu am un prieten emo se taie porcari din astea dar e destept raspunde la ore si nu ia note mici etc.

| Zuzurock explică (pentru alexwars):

Mai astept sa vina raspunsuri apoi dau funda.

| Zuzurock explică:

Nu stiu ce sa zic, eu sincer cred ca vor sa iasa in evidenta si dau inspre penibil. adica ce e asa emotionant sa te tai cu lama thinking sincer nu stiu ce raspuns sa aleg castigator...

| Zuzurock explică (pentru Ramonaaaa):

Cred ca aspunsul tau mi-a explicat mai multe, eu stiam ca ei sunt foarte sensibili si pesimisti dar vroiam sa vad si punctul altora de vedere ca sa ma lamuresc. tu ai fost mai explicita asa ca funda.

| Ramonaaaa a răspuns (pentru Zuzurock):

Depinde despre cine vorbim.Foarte mulţi copii adoptă ''stilul emo'' din teribilism.Să atragă atenţia cum zici şi tu.

| Mitsuri10 a răspuns:

Pai sunt copii aia negativisti care au o imbacaminte sumbra(dupa mine nu chiar urata), care se taie pentru ca nu cred ca exista cineva pe lumea asta sa ii inteleaga.Ei sunt izolati de lume.Traiesc in lumea lor.De aceea nu trebuie sa radem de ei. Sper ca te-am ajutatwinking.

| Emonyx_Emmonyx_1998 a răspuns (pentru Ramonaaaa):

De fapt si eu sunt emo ca sa stiti e prea beton si faza cu taiatu nu o aplika oricare stiti dc sunt asa unii copii pentru ca au o copilarie trista si nimeni nu-i poate intelege dar sa stiti k sunt si ei oameni la fel ca voi :X au sentimente:X

| izabell112 a răspuns:

Pai eu cred ca este o stare foarte trista se cred singuri nu-i iubeste nimeni care a suferit in dragiste sau ia morit cineva sau a trebui sa isi lasa prieteni si nu a a stiiut ce sa faca si sau facut emoisti eu inca nu am devenit sa vreau sa devin