...Frumos
Si mai frumos era sa-i fi scris tu,cu cuvintele tale mici,oricum i-ai fi umezit ochii mamei tale.
Scrie-i asa:
"In fiecare zi te-as strange in brate,in fiecare zi as vrea sa te vad si cel mai mult azi,cand e ziua ta!
Sa-ti pot aduce si eu,un strop de bucurie in plus,sa simti ca e ziua ta cu-adevarat!
Sa-ti fie greul mai usor,stiind cat de mult te iubesc,sa-ti fie zilele mai senine stiind cat de dor mi-e de tine in fiecare zi,sa-ti fie inima mai usoara stiind ca te astept chiar si-acum sa intri pe usa!
La multi ani,iubita mama, la multi ani!
Oricat de departe ai fi, locuiesti in sufletul meu si ma indrumi si ma ajuti si ma iubesti, o simt in fiecare clipa!
Sa fie viata buna cu tine si sa te aduca din nou alaturi de mine, e tot ce-ti doresc.
La multi ani!"
Urarea ar trebui sa fie asa:
"Timpul trece asa usor, florile s-ar usca inainte sa ajunga la tine. Inima mea, calda si vesela, este mereu langa tine si timpul n-o atinge. Te iubesc, mami!
Bună!
''Ai mai urcat o treaptă dintr-a vieţii scară, eu iţi doresc din suflet a 100 primavară, iar când te vei uita-napoi pe treptele urcate, să nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. Dumnezeu să-ţi dăruiască, scumpă mamă mângâiere, mâna Lui să-ţi şteargă ochii de-orice lacrimi de durere; să-ţi văd chipul totdeauna luminat de bucurie, cea mai fericită mamă, Doamne, mama mea să fie.''
Baftă!