anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello am o întrebare mai mult pentru băieți, dacă v-ați da la o fată și atunci când vă vedeți fata aia v-ar lovi și s-ar lua de voi din cauza unei chestii greșite pe care ați făcut-o, ce părere ați avea de acea fată?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca ai vrea sa nu-ti mai faca faze din alea, l-ai bloca.
Cu lovitul nu rezolvi nimic, decat daca o faci in gluma. Prinde-l mai cu grija de o ureche, sau de... Altceva.
Spune-i ca nu ti-a placut faza (desi ti-a placut, si e doar un pretext cu care sa te mai apropii de el).
Eventual cere-i sa se hotarasca daca te lasa in pace sau te ia de tot, cum se cuvine.

18 răspunsuri:
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Ce înțelegi prin "chestie greșită"?

| Jus7t a răspuns:

"Chestie greșită" =? laughing

| AnaNoa a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Mi-a dat mesaj când era cu cineva împreună și flirta cu mine și sincer chiar i-aș da una când ne vedem că na am fost împreună și acum suntem oarecum prieteni

| AnaNoa a răspuns (pentru Jus7t):

Am scris mai jos laughing

| Lukasssz a răspuns:

In primul rand, eu nu abordez -_-

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru AnaNoa):

Deci el era împreună cu cineva si în același timp flirta cu tine. Right? Tu știai că e împreună cu cineva când îți făcea avansuri? Dacă da, de ce le-ai acceptat? Dacă nu, cum ai aflat?
Ca idee, tipul și-a cam meritat-o.

| AnaNoa a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Pai m-ai pe scurt noi mai ținem legătura si așa este felul cum vorbim de fiecare data și pur și simplu așa îmi venea de la sine sa îi răspund, de știut nu pot minți, tot ce pot spune este că am văzut poza ălui de profil dar el a negat ceea ce nu credeam așa că din când în când încercăm să dau de înțeles că glumim și că nu e ceva dar el flirta in continuare, până ce l-am refuzat, și practic păstrăm legătură de câțiva ani buni, recent s-au despărțit de fata aia dar pur și simplu îmi vine să ii dau una pentru gestul asta care l-ai făcut, pentru că practic avea prietena și a zis la un moment dat că nu are și după a dus-o la întors dacă m-aș vedea cu cineva care are prietena și i-am zis că nu chit că vorbim noi așa ceva mai mult nu ar fi daca e cu cineva.

| Celcestietot a răspuns (pentru AnaNoa):

Tu il vrei inapoi.

| AnaNoa a răspuns (pentru Celcestietot):

Da, nu neg că încă mai simt ceva pentru el dar vreau totuși să îi atrag atenția că ceea ce a făcut nu e bine!laughing

Daca tu il placi si daca si el te place, iar despartirea s-a terminat prieteneste, de ce sa nu fiti impreuna?

| AnaNoa a răspuns (pentru Celcestietot):

Ideea e că da relație ca relație dar faptul că mi-a dat mesaj când era cu altcineva ma făcut să mă simt ca o opțiune

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Alta cu telenovele.
O bat si plec acasa, ca-s moldovean.

Mda, e urat si asa. Acum conteaza cum a fost relatia cu el in caz ca ai dori sa fiti impreuna, in caz ca vrei sa concluzionezi in vreun fel situatia.

| AnaNoa a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Nici mie nu îmi plac dar se pare că trag dramele la mine și nu-mi place mai laughing

laughing Maan you are the top

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru AnaNoa):

De curiozitate, ce varste aveti?

21, 24

| Cheo0S a răspuns:

Ca e o tãranca proasta.
Singurele femei care le permit sa mi faca din astea e mama/varuta/ sefa (nici alea) etc. laughing

Nu mi se pare o asa greseala. Maturizeazate si nu te mai comporta ca un copil.