| BiaBubulina a întrebat:

Hello.Bonjour.Holla laughing Buna, am ceva probleme la scoala si sper sa ma ajutati.Deci in clasa a 3a am avut testele finale si am facut o prostie la compunere.Si doamna invatatoare ( sunt a 4a) a citit compunerea c voce tare de 200 de ori si au inceput sa rada toti de mine si ma aratau cu degetul.Si imi venea sa ma bag sub banca in fine.cand a venit tata sa ma ia de la scoala am plans o gramada si tata cum el nu e o fire intelegatoare s-a dus la scoala si a inceput sa se certe cu doamna invatatoare de fata cu parintii de acum intru sub pamant cand ii vad.Si de atunci are ura pe mine, si la concursul EuroJunior sau etc.Cand i-au punctaje bune nu ii place ca am luat eu si n-au luat favoritii ei si cum ma prinde ca nu fac ceva bine imi scrie pe caiet si semnatura mama si tata si tata ma intelege dar mama nu.De fapt astea vrea ea sa imi scrie si sa vada parintii mei ce se intampla si toate alea.Nu sunt perfecta la scoala dar nu merit sa fiu tratata asa si astazi mia m-ai facut o faza asa si vroiam sa va intreb ce sa fac.Eu zic sa trag tare ca mai am putin si intru in 5 si scap de ea si sa iau punctaje bune si sa o fac sa-si iasa din minti dar tot eu o sa sufar ca o sa ma caute la orice greseala deci ce sa fac? sa fiu o proasta sau sa-i tin piept ca eu sunt rusinoasa si cand ma cearta chiar daca n-am facut eu tot nu spun nimic deoarece am bunul simt si tac. oamenii ca mine nu castiga niciodata dar asa sunt eu FUNDA

Răspuns Câştigător
| Isabellpink a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa taci si sa suporti pentru ca o sa te scapi de ea :*.Cat despre invatat e foarte bine daca ai note bune pentru ca astfel nu te prea poate corecta la orcice mica greseala *:.Asa ca bafta in continuare la invatat sa ai rezultate bune si ai sa vezi ca daca te tii de teraba si nu ii spui nimic va mai inceta cu schemele ei :*.

5 răspunsuri:
| blackcat99 a răspuns:

Buna. asa imi face si mie profa de romana.la inceput am fost si eu ca tine, dar am tras tare, numai pentru ai face in ciuda.fii tare si sa nu mai taci daca ai ceva de spus. va vedea ca ai tupeu si te va lasa in pace. totul e sa stii sa dai replica

| teodora555 a răspuns:

Te intelegi cu colegii tai? daca nu e zic cel mai bine sa te muti la alta clasa sau alta scoala. sau sa o dai in judecata (gluma)laughing)

| akka4 a răspuns:

Nu te lasa chiar daca iti cauta ea greseli. daca inveti bine pana la urma o sa se plictiseasca sa se ia de tinewinking iar daca crezi ca ai dreptate ii spui direct ce ai de spus.dar mare grija ce cuvinte folosesti sa nu iti inrautatesti mai rau situatiawinking

| Adisoo09 a răspuns:

Pai nu ar trebui sa taci in fata la colegii tai pentru ca toti sunteti egali si incearca sa ii jignesti si ei sa nu isi deie seama...si cheamo intr-o pauza pe profesoara si spune-i ca tu nu ai vrut sa mearga parintii tai la scoala, sau daca nu ai curajul sa ii spui nu o mai baga in seama si ea cand te jigneste incearca sa te faci ca nu o auzi si o sa o doara mai mult decat pe tine sau fi cuminte si invata mai bine sa ii faci in ciuda si nu o baga in seama... sper ca te-am ajutat.imi dai fundita?

| denisa0008 a răspuns:

Doar trage tare la scoala, ca vorba ta, o sa scapi rapid. Spunele parintilor tai ca te terorizeaza. spune-le asta plangand.