De mai multe persoane, dar de una in mod deosebit. Chiar poți găsi oameni inteligenți și ok aici
Conversații + Dragoste și sex mi se par cele mai ok.
Persoanele care sunt in lista: RAYTM, Drimmero, SchokolademitTränen, 9octombrie, Endoryus(buna, boss!), Speed99, |Steph|, Bacemi (aka mr. God), Kiwibibila, Cinevacatoatalumea, SisterEunice, SareInOchi + alții care nu îmi mai vin in cap acum.
O intrebare foarte interesanta, nu vor recunoaste toti de cine s-au atasat, sau nu s-au atasat.
Nu pot sa zic, ramane strict secret! De mai multe m-am atasat cate putin, dar exista o persoana pe aici care m-a facut sa ma atasez mai mult de ea decat de restul/
Categoria aici de fata e cea mai interesanta si populata, bineinteles.
Ăia de sus vorbesc unul despre celălalt. Ce drăguțț
Păi, atașată sunt doar de o persoană. În rest, doar apreciez niște chestii la anumiți useri, cum ar fi: syd, lovesleep, goldenzenith, drimmero, scarboo, speed99, steph, musicfan, sistereunice, sareinochi, sergiuboss11, fabulosul6000, jwoww, immabeast, justanotheruser99, decster, syden, endoryus și blabla + alții care-s vechi și nu mai folosesc acest site.
Vai, parca sunt in liceu din nou, cand ii citesc raspunsul lui Drimmi si Goldie. Ofof, iubirea asta.
Sunt cativa de care m-am atasat destul de mult, dar nimic nu se compara cu o anumita persoana. Hm, asta imi aminteste de perioada aia faina de pe T/A, prin 2012-2013. Oricum o sa ne destramam la un moment dat, cum s-a intamplat si cu T/A.
Categoria "Dragoste si sex" ti se pare interesanta? Cine te-a ranit?
Voi ori ascundeți prea bine chestia asta, ori informațiile mele sunt chiar greșite. Mh, sper să fie prima variantă.
Dar e atat de evident, nu am cum sa ma abtin. Ma amuza ca tot incercati sa va ascundeti
Na, poate gresesc eu, si efectiv toata lumea care va cunoaste, dar care-s sansele? Tu stii doar ca niciodata nu gresesc.
Dragul meu, Speedy! Bate in lemn de trei ori si zi "Doamne ferește!"! Este ca un frate pentru mine, doar că el nu spune "sys" ca Ray . Știu că tu ești perspicace, dar aici chiar te înșeli
"Simpatic"? Hoho, usor cu complimentele, il faci pe Drimmi gelos.
Ok I'll stop.
Nu cred că se pune problema de atașat, pentru că aici suntem toți anonimi. Poți doar să găsești un răspuns mai mult decât interesant și să începi o discuție cu o persoană. Când ajungi să cunoști mai bine un ușer, atunci poți spune că te-ai atașat de el.În rest, sunt doar gânduri pe care le apreciem.
andreiionescu1234567 întreabă: