anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! De cine v-ati atasat pe acest site şi ce categorie apreciati cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

De mai multe persoane, dar de una in mod deosebit. Chiar poți găsi oameni inteligenți și ok aici happy
Conversații + Dragoste și sex mi se par cele mai ok.

Persoanele care sunt in lista: RAYTM, Drimmero, SchokolademitTränen, 9octombrie, Endoryus(buna, boss!), Speed99, |Steph|, Bacemi (aka mr. God), Kiwibibila, Cinevacatoatalumea, SisterEunice, SareInOchi + alții care nu îmi mai vin in cap acum.

67 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

O intrebare foarte interesanta, nu vor recunoaste toti de cine s-au atasat, sau nu s-au atasat.

Nu pot sa zic, ramane strict secret! De mai multe m-am atasat cate putin, dar exista o persoana pe aici care m-a facut sa ma atasez mai mult de ea decat de restul/

Categoria aici de fata e cea mai interesanta si populata, bineinteles.

| Habbsha a răspuns:

Ăia de sus vorbesc unul despre celălalt. Ce drăguțț day dreaming

Păi, atașată sunt doar de o persoană. În rest, doar apreciez niște chestii la anumiți useri, cum ar fi: syd, lovesleep, goldenzenith, drimmero, scarboo, speed99, steph, musicfan, sistereunice, sareinochi, sergiuboss11, fabulosul6000, jwoww, immabeast, justanotheruser99, decster, syden, endoryus și blabla + alții care-s vechi și nu mai folosesc acest site.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Habbsha):

Awwwww: * :*

Ce rau imi pare ca nu ii pot eticheta ca pe Facebook:))

In speranta ca vor mai trece pe la intrebare: Eu va fac nuntaaaaaa

| GoldenZenith a răspuns (pentru Habbsha):

Ba nu, Octy! laughing

:* Beautiful, e reciprocă treaba!

| Habbsha a răspuns (pentru GoldenZenith):

Shh, știu ce zic big grin

| Drimmero a răspuns (pentru Habbsha):

Pot sa-ti spun ca nu ai ghicit persoana de care m-am atasat,, diavolito!

Merci ca ma apreciezi, si eu te apreciez!

| Speed99 a răspuns:

Vai, parca sunt in liceu din nou, cand ii citesc raspunsul lui Drimmi si Goldie. Ofof, iubirea asta.

Sunt cativa de care m-am atasat destul de mult, dar nimic nu se compara cu o anumita persoana. Hm, asta imi aminteste de perioada aia faina de pe T/A, prin 2012-2013. Oricum o sa ne destramam la un moment dat, cum s-a intamplat si cu T/A.

Don't be so sure! tongue

| Speed99 a răspuns (pentru GoldenZenith):

Categoria "Dragoste si sex" ti se pare interesanta? Cine te-a ranit?

| Drimmero a răspuns (pentru Speed99):

Vezi-ti de Delia si de relatia amoroasa cu ea, nu stiu de unde le scoateti, chiar nu am nicio treaba cu ea, si nici ea cu mine,, voi chiar credeti ca daca doi oameni interactioneaza pe aici, gata se poate vorbi de un 'love story'?

| Habbsha a răspuns (pentru GoldenZenith):

Voi ori ascundeți prea bine chestia asta, ori informațiile mele sunt chiar greșite. Mh, sper să fie prima variantă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Speed99):

Cred ca sunt singura care nu stie de T/Alaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Https://youtu.be/DF3XjEhJ40Y

Nu m-am putut abtine big grin

| GoldenZenith a răspuns (pentru Speed99):

Interesanta in sensul că ma amuza, Speedy!

Informații total greșite, scumpo! Te asigur.

| Speed99 a răspuns (pentru Drimmero):

"Relatie amoroasa", cata rautate. Imi ranesti sentimentele, Drimmero, daca tu crezi ca atat de mici imi sunt standardele.

Ziceam doar, măi, de ce esti atat de pasiv-agresiv? Va potriviti, si va intelegeti parca prea bine. Nu sunt singurul care crede asta, dupa cum observi.

Nu și tu, Speedy!

Cum spuneam, daca doi oameni se inteleg bine, asta nu inseamna ca exista si sentimente de genul intre ei doi, voi probabil va luati dupa ce zice unul, uite asa se nasc interpretarile bizare.

Nici nu se pune problema de asa ceva, te asigur!

| Drimmero a răspuns (pentru Habbsha):

Nu ai tu incredere in mine? te asigur ca nu se pune problema de asa ceva,, vorbesc serios, ai informatii eronate.

Dar e atat de evident, nu am cum sa ma abtin. Ma amuza ca tot incercati sa va ascundeti laughing

Na, poate gresesc eu, si efectiv toata lumea care va cunoaste, dar care-s sansele? Tu stii doar ca niciodata nu gresesc.

| Habbsha a răspuns (pentru Drimmero):

Gata mă drimmero, doar ziceam laughing ce te stresezi atât să demonstrezi contrariul?

| Speed99 a răspuns (pentru Drimmero):

Pfoai, n-ai cu cine frate. Sunteti simpatici.

Dragul meu, Speedy! Bate in lemn de trei ori si zi "Doamne ferește!"! Este ca un frate pentru mine, doar că el nu spune "sys" ca Ray laughing. Știu că tu ești perspicace, dar aici chiar te înșeli kiss

Uite de-aia îmi ești tu simpatic! laughing Haha!

"Simpatic"? Hoho, usor cu complimentele, il faci pe Drimmi gelos.

Ok I'll stop.

| Speed99 a răspuns (pentru anonim_4396):

T/A = categoria "Trivia/Amuzante", care acum e moarta.

I hate You! sad

N-ai cu cine,, chiar nu ai...

Hai măi, Goldie, te tachinez doar. puppy dog eyes

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nu cred că se pune problema de atașat, pentru că aici suntem toți anonimi. Poți doar să găsești un răspuns mai mult decât interesant și să începi o discuție cu o persoană. Când ajungi să cunoști mai bine un ușer, atunci poți spune că te-ai atașat de el.În rest, sunt doar gânduri pe care le apreciem.