anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! De cine v-ati atasat pe acest site şi ce categorie apreciati cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

De mai multe persoane, dar de una in mod deosebit. Chiar poți găsi oameni inteligenți și ok aici happy
Conversații + Dragoste și sex mi se par cele mai ok.

Persoanele care sunt in lista: RAYTM, Drimmero, SchokolademitTränen, 9octombrie, Endoryus(buna, boss!), Speed99, |Steph|, Bacemi (aka mr. God), Kiwibibila, Cinevacatoatalumea, SisterEunice, SareInOchi + alții care nu îmi mai vin in cap acum.

67 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FataCuChitaraMunților):

La asta ma refeream. Ai cunoscut mai bine un user, de care te-ai atasat intr-un final?laughing)

| Yaesmin a răspuns (pentru Speed99):

Mi-ai frânt inima, raule.cryingVorbești de parcă is un **** în fața ta.cryingBărbații e porci.

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.Mi-am făcut mulți prieteni buni în viața reală de aici.Cel mai bun prieten al meu tot aici l-am găsit.Și da, am cunoscut cândva un băiat aici, doi ani am fost prieteni buni(amici) și apoi am fost împreună câteva luni, dar nu a durat relația și ne-am despărțit.

| Amalia12345678 a răspuns:

M-am atasat de o singura persoana, imi place categoria Dragoste si Sex.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Yaesmin):

Speed, ai suparat fatahappy

| Speed99 a răspuns (pentru Yaesmin):

"Barbatii e porci"
Propozitia asta iti sumarizeaza perfect intelectul. Pwp.

| syd a răspuns:

De toti sunt prietenii mei

| FaraNumePls a răspuns:

Nu m-am atașat așa mult de persoane. Categoria preferată este Filme si seriale.

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru GoldenZenith):

Ce dragut! Cineva si-a adus aminte de mine. happy

| mentholinks a răspuns:

De mine. Mi-am dat seama ca sunt destept de cand folosesc acest site.

| Clorox a răspuns:

Momentu' ala cand cauti prin raspunsuri sa vezi daca cineva e atasat de tine dar iti aduci aminte ca ti-ai cam batut joc de majoritatea si toti te-au uitat straight face
Offf laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Clorox):

Ghinion

| Clorox a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh, nu chiar, eram sarcastic laughing
Ma descurc bine si asa...

| Habbsha a răspuns (pentru Clorox):

Te-am adăugat la mine în listă. Nu mai fi tristuț puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

.de toți cei cu care am interacționat și i-am văzut p'aci mişunând, mai mult sau mai puțin.
dacă chiar te interesează cine, îmi spui şi îți voi face o listă.
apăi...momentan, categoria conversații îmi place cel mai mult, înainte era muzică, religie și minunatul T/A care acum a plecat în pădurea Amazoniană.

| Clorox a răspuns (pentru Habbsha):

Awww, mersi mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Listaaalaughing

| Bacemi a răspuns:

Conversații e categoria pe la care bântui cel mai des. Mai arunc un ochi (se regenerează zilnic) și pe la Dragoste și sex. Pe "vremea mea" intram cel mai mult acolo.
Multe dintre persoanele de care mă atașasem au dispărut. Ori și-au șters conturile ori nu mai activează. Vorbesc de perioada 2009 - 2011. Printre ele și o fată pe care am cunoscut-o aici și cu care am fost împreună 2 ani.
Atașat cred că e mult spus dar există două persoane de care mă interesez constant pentru că simt că sunt persoane pe care mi le-aș dori activ în viața mea, like să ne vedem și să pierdem vremea împreună. Să fi fost din același oraș. E vorba de o tipă și un tip. În rest sunt destule persoane pe care le apreciez și le respect mai mult sau mai puțin.
Printre persoanele care mi-au atras atenția se numără Golden Zenith, NOname, Drimmero, Endoryus, Ray, Kiwibibilă, Bissell, Speed99, SupaDePui (și-a șters contul sad...), IStephI, floresdemayo, KoroSensei, Flaşnetă, JustKillMePls, 9octombrie, SchokolademitTränen, OldSoul, Nemessys, ShaOfHatred, whatevernvm, Cinevacatoatalumea, Rirri, Nobody4Nobody.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bacemi):

Mult ai scris happy

| Bacemi a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam toate răspunsurile mele sunt lungi. Îmi place să simt că am epuizat subiectul în cauză, că l-am abordat din mai multe unghiuri. Să îmi vezi întrebările laughing

| GoldenZenith a răspuns (pentru Clorox):

Așa meriti! phbbbbt ți-am dat un pont, n ai zis nici "mersi".
Hai că ești și în lista mea.

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

El este creator artistic!

| GoldenZenith a răspuns (pentru Bacemi):

Are vreo relevanță ordinea? thinking Mă surprinde că sunt prima acolo, nu de alta.

| Bacemi a răspuns (pentru GoldenZenith):

You''ll never know happy

| Bacemi a răspuns (pentru GoldenZenith):

Deși ar fi cam ciudat ca NO Name să fie tip. Îți dai seama că ar fi spulberate toate fanteziile mele cu ea.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Bacemi):

That's what you deserve, smart a*s!

| HadesSs a răspuns:

Mi se pare insetesant doar sex din categoria Dragoste si sex restul e can can happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru HadesSs):

happy happy Nu prea am vazut"dragoste"pe acolo...deci ai dreptatehappy

| Bacemi a răspuns (pentru anonim_4396):

Dragostea e mai mult la Familie și relații. Sau doar în suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bacemi):

In suflet!happy