De mai multe persoane, dar de una in mod deosebit. Chiar poți găsi oameni inteligenți și ok aici
Conversații + Dragoste și sex mi se par cele mai ok.
Persoanele care sunt in lista: RAYTM, Drimmero, SchokolademitTränen, 9octombrie, Endoryus(buna, boss!), Speed99, |Steph|, Bacemi (aka mr. God), Kiwibibila, Cinevacatoatalumea, SisterEunice, SareInOchi + alții care nu îmi mai vin in cap acum.
La asta ma refeream. Ai cunoscut mai bine un user, de care te-ai atasat intr-un final?)
Da.Mi-am făcut mulți prieteni buni în viața reală de aici.Cel mai bun prieten al meu tot aici l-am găsit.Și da, am cunoscut cândva un băiat aici, doi ani am fost prieteni buni(amici) și apoi am fost împreună câteva luni, dar nu a durat relația și ne-am despărțit.
Nu m-am atașat așa mult de persoane. Categoria preferată este Filme si seriale.
Momentu' ala cand cauti prin raspunsuri sa vezi daca cineva e atasat de tine dar iti aduci aminte ca ti-ai cam batut joc de majoritatea si toti te-au uitat
Offf
.de toți cei cu care am interacționat și i-am văzut p'aci mişunând, mai mult sau mai puțin.
dacă chiar te interesează cine, îmi spui şi îți voi face o listă.
apăi...momentan, categoria conversații îmi place cel mai mult, înainte era muzică, religie și minunatul T/A care acum a plecat în pădurea Amazoniană.
Conversații e categoria pe la care bântui cel mai des. Mai arunc un ochi (se regenerează zilnic) și pe la Dragoste și sex. Pe "vremea mea" intram cel mai mult acolo.
Multe dintre persoanele de care mă atașasem au dispărut. Ori și-au șters conturile ori nu mai activează. Vorbesc de perioada 2009 - 2011. Printre ele și o fată pe care am cunoscut-o aici și cu care am fost împreună 2 ani.
Atașat cred că e mult spus dar există două persoane de care mă interesez constant pentru că simt că sunt persoane pe care mi le-aș dori activ în viața mea, like să ne vedem și să pierdem vremea împreună. Să fi fost din același oraș. E vorba de o tipă și un tip. În rest sunt destule persoane pe care le apreciez și le respect mai mult sau mai puțin.
Printre persoanele care mi-au atras atenția se numără Golden Zenith, NOname, Drimmero, Endoryus, Ray, Kiwibibilă, Bissell, Speed99, SupaDePui (și-a șters contul ...), IStephI, floresdemayo, KoroSensei, Flaşnetă, JustKillMePls, 9octombrie, SchokolademitTränen, OldSoul, Nemessys, ShaOfHatred, whatevernvm, Cinevacatoatalumea, Rirri, Nobody4Nobody.
Cam toate răspunsurile mele sunt lungi. Îmi place să simt că am epuizat subiectul în cauză, că l-am abordat din mai multe unghiuri. Să îmi vezi întrebările
Așa meriti! ți-am dat un pont, n ai zis nici "mersi".
Hai că ești și în lista mea.
Are vreo relevanță ordinea? Mă surprinde că sunt prima acolo, nu de alta.
Deși ar fi cam ciudat ca NO Name să fie tip. Îți dai seama că ar fi spulberate toate fanteziile mele cu ea.
Dragostea e mai mult la Familie și relații. Sau doar în suflet.
andreiionescu1234567 întreabă: