Visele sunt o prelungire a ceea ce se intampla ziua, a starii de sanatate a noastra si nu au semnificatie. Li s-a dat o semnificatie pentru a se stoarce bani de la cei creduli. Daca ai probleme eu zic sa consulti un medic. Nu este nimic rusinos ci este sanatos.
Buna pacat imi pare nespus de rau pentru tine sincer spun dar trebuie sa dai de poman pentru el pentru sufletl lui si sa pui si sa pui la biserica o lumnare regret nespus nu rveu sa inflorec dar aceeasi poveste o am si eu de aceea team raspuns tot ceva de genul ca la tine s-a intamplat am avut un prieten eram ca doi frati si inainte sa moara i-am zis ca vei muri dar nu stiu dc i-am zis asta sunt cofuza pentru ca simteam ca nu eram eu m-a speriat si eu de mine ca el trebuia sa ajunga cu parinti la tara si i-am zis mam rugat de el sa nu plece si a plecat si am aflat mi inspre sera ca murit inca si acuma sunt putin tulburata ca dc i-am zi asta si exact dupa inmormantarea lui l-am vazut pe cer nu mint crdema dar cand la adus acasa am fost sa-l vad nici nu credeam ma anuntase un vecin si cand l-am vazut ava lacrimi la ochi of dar ciudat ca pe cer l-am vzut zambind si i-am facut cu mana de asta team raspuns regret si imi pare nespus de rau
nu vreau sa fiu considerata o ciudata am spus adevarul
Asa i-a fost inscris de la Dumnezeu si sincer cher in momentu ala nu eram eu mam rugar mult de el sa nu pelce of asta e si acuma duc cate o lumnare cand apuc
Baiatul traia intr-o familie de penticostali, avea 19 ani si nici nu se stabilise pe o religie, nu e aia problema. La mormant cand merg nu pot sa ii duc lumanari ca nu permite religia, asa ca mai trec din cand in cand pe la Biserica si pun cate o lumanare. Nu merg des la biserica pentru ca daca Dumnezeu exista, are grija de mine si de acasa, ma pot ruga de acasa. In fata mea biserica este furt. Incerc sa uit, dar ma chinuie pe zi ce trece mai mult si nu inteleg de ce acum dupa jumate de an.
Eu acum am realizat. Cati ani ai, Axys? Imi pare rau pentru ceea ce ai simtit si pentru tot prin ce ai trecut. >
Explicatia ti-ai dat-o singura. A fost un soc pentru tine cand a murit prietenul tau, si din cauza asta il visezi. Acum pentru ca retraiesti aceleasi sentimente (legat de strabunica ta) iti amintesti fara sa vrei de acele lucruri si revin sentimentele ce le-ai simtit pentru acest prieten cand a decedat.
Aceste vise sunt rezultatul starii tale din timpul zilei. Faptul ca esti agitata, trista si ca mereu te gandesti si iti amintesti de lucruri neplacute se imprima in subconstient. Si asa cum stim, visele sunt o proiectie a ceea ce se intampla in subconstientul tau. De aceea visam aceste lucruri.
Ca sa iti rezolvi problema cu aceste vise trebuie doar sa te linistesti pe timp de zi. Incearca sa te calmezi mereu si cand vezi ca incepi sa te gandesti la asta, schimba subiectul. Fa altceva, uita-te la un film sau un serial. Iesi in oras, citeste o carte. Orice sa iti ia gandul de la ceea ce simti.
Cu timpul cand te vei linisti si vei lasa lucrurile sa mearga de la sine, vor disparea si visele.
O zi buna!
Imi pare rau pentru moartea prietenului tau si pentru situatia prin care treci! Poate ar fi bine sa iei legatura cu un psiholog sa te ajute sa-ti vindeci sufletul. Nu te poti chinui asa in fiecare noapte, te poti imbolnavi! Sanatate multa!