| xxdrgn a întrebat:

Hello TPU! Poate vi se va parea o intrebare prosteasca, dar am o curiozitate: Cum sunt francezii? Ce fel de oameni? Cum sunt caracterizati ei?
Normal, stiu ca nu toti sunt la fel, dar majoritatea, cum sunt ei cunoscuti de lume? La ce trebuie sa ne gandim cand vorbim despre francezi?
Multumesc anticipat!^^

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

-Zgârciţi
-Nesimţiţi
-Supărăcioşi

11 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

In afara de ce a spus azure, care-i foarte adevarat, le place sa se dea "importanti", vorbesc foarte mult si cel mai repede din lume (chiar daca se crede ca italienii, de fapt francezii vorbesc cel mai repede), sunt si increzuti - li se pare ca numai ei sunt civilizati pe lumea asta, si accepta foarte greu - spre deloc - straini in anturajul lor apropiat, in casa nici atat. acum depinde, daca esti turist au o abordare - sunt mai amabili, ca le lasi banii si apoi pleci, daca traiesti printre ei sunt mai ciufuti. de fapt insa, ca sa fim cinstiti, sa stii ca mai toti occidentalii sunt la fel, poate spaniolii si grecii sa fie mai prietenosi cu strainii (neturisti), restul sunt cam la fel - zgarciti, uriciosi, cu aere de superioritate.

| KimEunHee a răspuns:

Pe langa ce au scris ceilalti, eu mai stiu ca sunt foarte patrioti. Isi iubesc tara mult si din cauza asta cica nu le prea plac strainii. Trebuie sa mai spun si eu o data ca sunt increzuti. Chiar sunt... happy

| faramatania a răspuns:

Ca fiind cei mai culţi.

| sabin89 a răspuns:

Curtezani.

| Azµre a răspuns (pentru mixxjim):

Am uitat să adaug:
-Pupincurişti!

| mixxjim a răspuns (pentru Azµre):

laughing mai ca-mi pare rau ca nu vad si francezii raspunsurile noastre laughing

Da-i in masa sa vada eu nu ii inghit! niste ordinari, uitate la Sarkozy ala o pupa pe cancelara Germaniei in cur mai rau decat pe nevastasa!

| mixxjim a răspuns (pentru Azµre):

Pai cam gata, n-o mai pupa, cel putin oficial, ca nu mai e in functie big grin

Da asa e am ramas in urma dracu laughing daca nu ma uit la televizor

| GumiţăDeCăpşuni a răspuns:

Am fost in Franta, si acolo francezii erau foarte draguti!happy Cei care nu ati fost in Franta normal ca spuneti ca sunt zbarciti, prosti, nesimtiti etc. Deci gura mica pana cand nu ajungeti in Draveil sau in Paris

| xxdrgn explică (pentru GumiţăDeCăpşuni):

Da, e posibil, dar am ales raspunsul castigator dupa ce am experimentat si eu. Am cazat cativa francezi si am facut excursii cu ei si nu pot zice ca au fost draguti. Recunosc, au fost copii de 12-14 ani, insa pana si noi, elevii romani am avut mai mult bun simt decat ei. Nu stiu, mi s-a parut ca sunt nepasatori, suparaciosi si increzuti. Depinde de persoana, da, ei au fost si copii, posibil ca adultii sa fie diferiti, in nici un caz nu spun ca sunt toti in acest fel... Cei cu care am intrat eu in contact au fost ingamfati, asta-i impresia pe care mi-au lasat-o. big grin