Eu as alege "2 in 1"; un prieten care dupa ce a plans cu mine la necaz, isi sterge lacrimile, si gaseste forta sa ma incurajeze.
Prietena mea intotdeauna ma incurajeaza la necaz! dar pentru ce sunt prietenii! sa se ajute la rau!
As alege un prieten care m-ar incuraja.
Crezi ca ii bine sa te plangi de ceva iar acel prieten in loc sa te ajute sa treci peste, sa planga langa tine?
Nu vad niciun rezultat pozitiv in asta.
Un prieten trebuie sa fie cu tine si la greu si la bine. Deci, cel care te incurajeaa.
Unul care ma "incurajeaza" sa "plang" pentru a "plange" amandoi pentru necazul meu provocat de el
Te urmăresc! Ai grijă ce faci!
Mamaaa... ți-am zis să mă lași să mă distrez cu prietenii
)
Nu,nu! Vin-o acasă că încing cureau pă tine.
Cel care te încurajează. Pentru că degeaba "plânge"cu tine dacă nu încearcă să-ţi ridice moralul.
La ce-am nevoie de inca un plangacios? Mai multe batiste de spalat dupa asta.
Un prieten care te incurajeaza e cu mult mai bun, inseamna ca ii pasa de starea ta senimentala, ca ii placi azand ci nu pierzand continutul de lichid din orgnism! Te va ajuta sa mergi mai departe cu zambetul pana la urechi.
Bafta si cati mai multi soldati incurajatori!
L-as alege pe cel care ma imcurajeaza pentru a-mi da putere sa merg mai departe.
O zi frumoasa!
Heii. Prefer acel PRIETEN care sa ma incurajeze! Prefer sa stiu si sa simt ca ii pasa de sentimentele mele, de faptele mele, de mine , decat sa il stiu un actor innascut!
L-as alege pe cel care ma incurajeaza, dar asta depinde de el nu de mine, face ce simte pe moment si daca considera ca trebuie sa ma incurajeze si are argumente sa o faca atunci e si mai bine
Cel care mă încurajează, fiindcă orice necaz s-ar întlămpla, viața merge mai departe...
Salut.
e mai bunc el care te incurajeaza sa continui. el iti da putere, pe cand cel care plange cu tine, te intristeaza mai mult, ba iti poate intinde o capcana, sa te apropii de el...
Sunt cazuri si cazuri, as alege un prieten care ma incurazeaza decat unul care plange fals,, as alege un prieten care ma incurajeza, dar cu vb bine alese decat unul care plange, pentru ca acela care plange m- ar deprima si mai tare, as alege un prieten care ma incurajeaza pangand, iar in unele cazuri e bine sa nu ai prieteni
La ce te ajuta un prieten care plange cu tine?
As prefera un prieten care, eventual imi da o palma, dar ma scoate din stare, imi da un sfat bun si un imbold spre a face ce e bine pentru mine.
Asa ajung unii oameni plangaciosi... incep sa se hraneasca cu "simpatia" celor din jur. Si nu este bine! Este genul de hrana care nu te indestuleaza niciodata. Ramai flamand si trist...
Unul care ma incurajeaza, prefer sa am alaturi un prieten care ma motiveaza sa merg mai departe.
Sincer asi prefera sa fiu incurajat la necazuri decat sa "planga" cu mine la ele :-si mai prost m-a indispune...
Eu consider ca trebuie sa ai mereu langa tine un prieten care sa te incurajeze, sa fie mai puternit decat tine, dar asta nu inseamna ca persoana respectiva nu ''plange'' cu tine in interiorul ei.
loove_5215 întreabă: