Întrebare recomandată | LittleLady a întrebat:

Hello!
Voi ce ati alege:un prieten care "plange" cu voi la necaz sau unul care va incurajeaza?

57 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Un prieten.

NOname
| NOname a răspuns:

Nu aş merita pe niciunul, dacă i-aş constrânge şi le-aş condiţiona prietenia.

| foxsilver a răspuns:

Eu as alege "2 in 1"; un prieten care dupa ce a plans cu mine la necaz, isi sterge lacrimile, si gaseste forta sa ma incurajeze.

| 9988 a răspuns:

Prietena mea intotdeauna ma incurajeaza la necaz! dar pentru ce sunt prietenii! sa se ajute la rau!

| 3ntzz a răspuns:

As alege un prieten care m-ar incuraja.
Crezi ca ii bine sa te plangi de ceva iar acel prieten in loc sa te ajute sa treci peste, sa planga langa tine?
Nu vad niciun rezultat pozitiv in asta.

| Antoonel a răspuns:

Un prieten trebuie sa fie cu tine si la greu si la bine. Deci, cel care te incurajeaa.

| OnuOnulică a răspuns:

Amandoi dar cel mai mult cel ce ma incurajeza si imi spune,, Capu Sus ''

| stlucian a răspuns:

Unul care ma "incurajeaza" sa "plang" pentru a "plange" amandoi pentru necazul meu provocat de el big grin

| Duucu a răspuns:

Un prieten care să-mi accepte comportamentul.Doar atăt.

| BlackFuneral a răspuns (pentru Duucu):

Te urmăresc! Ai grijă ce faci!

| Duucu a răspuns (pentru BlackFuneral):

Mamaaa... ți-am zis să mă lași să mă distrez cu prietenii sad

| LittleLady explică (pentru Duucu):

laughing)
rolling on the floor

| BlackFuneral a răspuns (pentru Duucu):

Nu,nu! Vin-o acasă că încing cureau pă tine.

| KristalPop a răspuns:

Cel care te încurajează. Pentru că degeaba "plânge"cu tine dacă nu încearcă să-ţi ridice moralul.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care incurajeaza

| Wehes a răspuns:

O Prietena care ma Incurajeaza, Bineinteles.

| KateMiddleton a răspuns:

La ce-am nevoie de inca un plangacios? Mai multe batiste de spalat dupa asta.
Un prieten care te incurajeaza e cu mult mai bun, inseamna ca ii pasa de starea ta senimentala, ca ii placi azand ci nu pierzand continutul de lichid din orgnism! Te va ajuta sa mergi mai departe cu zambetul pana la urechi.
Bafta si cati mai multi soldati incurajatori!

| TizZu15 a răspuns:

Cel care ne incurajeaza.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

L-as alege pe cel care ma imcurajeaza pentru a-mi da putere sa merg mai departe.

O zi frumoasa!happy

| a răspuns:

Heii. Prefer acel PRIETEN care sa ma incurajeze! Prefer sa stiu si sa simt ca ii pasa de sentimentele mele, de faptele mele, de mine love struck, decat sa il stiu un actor innascut!

| OMEGALIN a răspuns:

Cel care ma incurajeaza in timp ce ii dau lacrimile vorbind cu mine

| ellaells a răspuns:

L-as alege pe cel care ma incurajeaza, dar asta depinde de el nu de mine, face ce simte pe moment si daca considera ca trebuie sa ma incurajeze si are argumente sa o faca atunci e si mai bine happy

| Kinus12 a răspuns:

Cel care mă încurajează, fiindcă orice necaz s-ar întlămpla, viața merge mai departe...

| Kryss13 a răspuns:

L-as alege pe cel care ma incurajeaza
happy

| SparkleO a răspuns:

Salut.
e mai bunc el care te incurajeaza sa continui. el iti da putere, pe cand cel care plange cu tine, te intristeaza mai mult, ba iti poate intinde o capcana, sa te apropii de el...

| ale28bz a răspuns:

Sunt cazuri si cazuri, as alege un prieten care ma incurazeaza decat unul care plange fals,, as alege un prieten care ma incurajeza, dar cu vb bine alese decat unul care plange, pentru ca acela care plange m- ar deprima si mai tare, as alege un prieten care ma incurajeaza pangand, iar in unele cazuri e bine sa nu ai prieteni

| figure a răspuns:

La ce te ajuta un prieten care plange cu tine?

As prefera un prieten care, eventual imi da o palma, dar ma scoate din stare, imi da un sfat bun si un imbold spre a face ce e bine pentru mine.

Asa ajung unii oameni plangaciosi... incep sa se hraneasca cu "simpatia" celor din jur. Si nu este bine! Este genul de hrana care nu te indestuleaza niciodata. Ramai flamand si trist...

| Andiiii a răspuns:

Ăla care încurajează.

| 2Dragos2 a răspuns:

Cel care te incurajeazawinking

| AnimalIHaveBecome a răspuns:

Unul care ma incurajeaza, prefer sa am alaturi un prieten care ma motiveaza sa merg mai departe.happy

| 12345Anonim a răspuns:

Cel care te incurajeaza deoarece cel care plange iti face mai mult rau

| blacklife997 a răspuns:

Sincer asi prefera sa fiu incurajat la necazuri decat sa "planga" cu mine la ele :-si mai prost m-a indispune... laughing

| AnnnnnaXD a răspuns:

Eu consider ca trebuie sa ai mereu langa tine un prieten care sa te incurajeze, sa fie mai puternit decat tine, dar asta nu inseamna ca persoana respectiva nu ''plange'' cu tine in interiorul ei.

Întrebări similare