Eu zic ca unu care plange ca cel care ma incurajeaza arata ca e lingusitor si fals
Sicer pe amandoi unul sufera cu tine si ii mai sinsibil poate si de aia plange si unu te incurajeaza iti da putere
Credeti in prieteni? Nu exista prieteni, ci doar momente de prietenie! in ziua de azi te vinde pana si fratele tau, dar nu "prietenii".
Unul care ma incurajeaza si poate imi da si 2 palme asa realizezi in viata si iti dai seama cum sa faci urmatorul pas.
Cel care te inkurajeaza..pentruka el mereu a tinut la tine si va tine in continuoare in momente diferite
Eu as alege prietenul cel mai apropiat de mine, nu conteaza daca ma incurajeaza sau plange cu mine, conteaza ca face asta pentru ca ii pasa cu adevarat.
Sincera sa fiu, si eu l-as alege pe cel care ma incurajeaza. Deoarece, multa lume din ziua de azi, este prefacuta si se foloseste de oameni, dar nimic nu poate imbuna, situatia asta decat un prieten, care te incurajeaza sa mergi mai departe!
Si si. adica ambele variante sunt bune. oricum ceea ce conteaza e sa fie sincer
Cel care te incurajeaza. Acum depinde ce vrei. Daca vrei un prieten care,, plange" inseamna ca vrei sa fi superioara fata de alti, daca vrei te incurajeze inseamna ca acel prieten te trateaza ca pe o sora.
Cel care ne incurajeaza deoarece cel care "plange" se preface, cel care va incurajeaza tine la voi ca sa va invingeti teama sau durerea, depinde.
Voi alege cel care ma incurajeaza deoarece cel care "plange"se preface pentru a te atrage la el.Pe cand cel care te incurajeaza te ajuta sa iti invingi frica sau durerea, depinde ce ai patit.
Un prieten care te ajuta sa treci peste asta deci incurajarea dai funda te rogg.
Cred ca un prieten adevarat nu ar dori sa te vada plingind sau disperat el te va indrepta spre bine el mereu e alaturi si te va incuraja!
Care te incurajeaza de obicei persoanele care plang cu tine la necaz se prefac dar cele care te incurajeaza sunt pers care tin la tine cu adv.;*
Eu l-as alege pe cel care te incurajeaza deoarece astfel el isi arata caracterul optimist care dealtfel te va influenta ft mult in relatia voastra
loove_5215 întreabă: