Raspunsuri la misto...pai fenomenul e ca sunt atatea intrebari stupide si care se repeta din nou si din nou de catre aceiasi utilizatori. Dupa o intrebare, doua, o suta idioate, nu iti mai dai seama care e pusa la misto si care si, si inevitabil apar si raspunsuri la misto.
Bafta
Aha. acum scuze pentru acest "misto", dar (wtf) de ce nu se controleaza si oamenii?
Si eu cred la fel ca tine.Sunt tot mai puțini cei ce chiar merita sa fie citiți.
Pai cum sa incepem "o noua era" cand majoritatea posteaza intrebari stupide, lipsite de logica care se repeta iar si iar?
Pana la urma trebuie sa apara si raspunsuri care sa le deschida ochii acestor oamnei.
Asta zic, sa nu se mai posteze intrebari care se repeta iar si iar... pana la urma e destul e enervant , nu?
E foarte enervant.Cand vad in fiecare zi aceleasi intrebari(de exemplu:Ce parere aveti despre Justin Bieber?) imi piere tot cheful de viata iar, din acest motiv ma enervez si dau raspunsuri jignitoare.
Ai vrut sa scrii word sau world? Se vede ca nu ai mai fost demult pe aici.Sunt de acord cu tine in aceasta privinta.
Pentru ca sunt prosti...la propriu.Incearca sa intrii mai des pe site si vei observa tu insuti fenomenul.
Cu placere.Nu sunt marele gramatician dar ma pusese in dilema cuvantul tau.Sa ai o zi buna in continuare.
LisaJulie întreabă: