| B1ondy a întrebat:

Help...se apropie ziua soacrei mele si nu stiu ce mesaj sa ii trimit, nu vreau nici un mesaj simplu dar nici unul pompos...ma ajuta si pe mine cineva, multumesc happy

6 răspunsuri:
| Bunicul62 a răspuns:

Ia un buchet de fori si gata

| B1ondy explică (pentru Bunicul62):

Da m-am gandit si eu k un buchet de flori ar fi cea mai buna alegere...dar nu stiu daca am sa pot ajunge de ziua ei la ea...asa ca e o problema sad

| Bunicul62 a răspuns (pentru B1ondy):

Poti sa il duci in avans sa o pupi sa ii urezi cele bune si sa te scuzi, ca uite aia si ailalta, dar ceva scuze plauzibile. Poti lua si o cutie de bomboane frumos ambalata.SMS=frectie cu apa chioara.Parfumuri nu. Flori =OK=fata educata poti pune si o felicitare mica in buchetul de flori. Daca vrei sa o dai gata comanzi un aranjament floral de la florarie si il trimiti in data de prin curierul florariei.si o pui jos Daca este la servici acolo as trimite cosul cu flori sa crape colegele de necaz

Da frumos.mi-am placut ce miai zis,doar k e o mik mare problema eu sunt in Italia si ea binenteles, si nu prea am timp sa ma interesez de o florarie cum si in ce fel, dar poate am sa reusesc.mersi mult oricum happy

| Bunicul62 a răspuns (pentru B1ondy):

Dai un telefon la un prieten ruda si face oficiul in locul tau simplu +un telefon sa ii urezi la multi ani, bani se pot trimite repede

Da ar fi ceva happy