| Juviia a întrebat:

Hey! Această întrebare este adresată doar pentru fete:

Fetelor, voi cum sunteți? Sunteți genul ăla de fată căreia îi plac lucrurile frumoase(o să vă dați seama la ce mă refer)sau genul ăla de fată căreia îi plac aventurile?

20 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Acum ceva timp, gandeam si eu asa, gen sa fie totul frumos si perfect, insa, de la un timp, mi-am schimbat gandul, deoarece cineva minunat m-a facut sa gandesc asa.
cat despre aventuri, nu am fost niciodata adepta lor. Am optat mai mult pentru cele de durata.

| Juviia explică (pentru Florentina9210):

Eu nu sunt genul de fată visătoare și așa, sunt mai mult după aventură.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Juviia):

Fiecare fata e diferita.

| T0T a răspuns:

Aventura nu e un lucru frumos, e oribil, normal că le place.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Inca mai esti suparat?

| mbncf a răspuns:

Sunt genul de fată căreia nu-i place nimic din cele două.

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Lasă-mă. Nu mai vorbesc cu tine.

Si cand jucam prost... norocul tine cu cei puternici! Lasa,, diavolisorule ca si eu am trait umilinte in trecut pe OT. Asta este/
Ca totul sa fie in favoarea noastra, City a batut si Pool a facut egal, deci nu s-au avantat prea mult, daca Chelsea se incurca e numai bine de noi.

Nu mai vorbesc cu tine.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

" norocul tine cu cei puternici"
Cei puternici nu au nevoie de noroc!

Si cand de amagit si amarat eram eu pana-n minutul 89,, plangea sufletul cand eram condusi, faza golului de 1-1 m-a trezit inapoi la viata.

Gataaa.

A trecut meciul incredibil de repede, de cand tot tastam ca-l asteptam, de 1 luna intreaga si totul s-a dizolvat in 90+ de minute.
Ce mai zabovesti?

Zăbovesc?

Era o metafora care avea rolul sa te intrebe ce mai faci/

Apăs pe tastatură și pe maus. Înainte am dormit un pic.

Urmeaza Atletico-Real acum, meci frumos si acolo...iar acum e Dortmund-Bayern, deja e 1-0 pentru galben-negrii

Niciodată nu mi-a plăcut Atletico-Real din Champions League. Eu țineam că atletico iar atletico...Nu o să mă mai uit la așa derby.

Ce-mi place ca totul se termina cu bine. Arsenal zici ca-i legata la picioare,, din 2006 sa nu mai castigi pe OT in campionat? Acelasi joc idiot la voi acasa,, iti bagi picioarele.

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Pai nu stiu imi plac si lucrurile frumoase dar daca nu tin si aventurile sunt bune de mine. Nici alea. Deabia daca sta cineva cu mine.