| moniiica a întrebat:

Hey, am o intrebare... dupa o relatie complicata de 1 an,dupa mule despartiri,greseli iertate si siroaie de lacrimi, am ajuns la un moment care seamana cu sfarsitul, aici s-a ajuns mai mult din cauza mea..foarte tarziu mi am dat seama de greselile mele..am invatat ca unui baiat mai mare cu 4 ani ca tine nu ii plac discutile si compararile cu alti baieti, eu exageram tot timpu vorbeam despre fostii in prezenta lui, stiam ca asta il deranjeaza si am continaut sa o fac.Acum ne-am despartit a mia oara.Eu stiu ca el ma iubeste,dar nu mai vrea sa fim impreuna,sau cel putin asta spune, as face orice sa-i dovedesc ca m-am schimbat dar el nu crede,,, am uitat sa mentionez; el acum e foarte distant dar uneori mai am baga in seama...ce as puta face sa-l readuc inapoi?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu daca il poti readuce inapoi pentru ca s a saturat [si sti la ce ma refer], lasa sa mai treaca un timp si vorbeste cu el, poate totusi iti mai acorda inca o sansa daca vede ca te-ai schimbat

| moniiica explică (pentru mona):

Da,dar cum fac sa vada ca m-am schimbat?

| CristiB93 a răspuns:

Uite,daca nu e sa fie al tau atunci asta e, poate este al altei fete, al tau inca nu l-ai gasitbatting eyelashes

| albastrualb77 a răspuns:

Are dreptate CHRYYSTYYANN daca nu e sa fie al tau, nici nu va fi, asa ca nu ai ce face...

| mona a răspuns (pentru moniiica):

Pentru inceput sa nu mai vorbesti de baieti in prezenta lui, asta a fost picatura care a umplut paharul, la enervat la culme

| moniiica explică (pentru mona):

Bine,merci pentru sfat