| Cătălinajojo a întrebat:

Hey, am și eu o întrebare în legătură cu o carte a cărei titlu sau autor nu mi le pot aminti. (Menționez că am citit-o acum câțiva ani buni, și mi-a rămas întipărită într-un fel sau altul -parțial- acțiunea cărții.)
Personajul principal (Alice din ce țin eu minte) a "supraviețuit" prăbușirii unui avion, mama ei a fost anunțată de ofițerul de poliție din acel oraș ca și cum fata ei ar fi murit de fapt, însă, având o presimțire că fiica ei a supraviețuit vrea să afle tot ce poate despre caz, dacă fiica ei era în viață sau nu. Între timp se suprapune descrierea momentului în care fata era în pădure, supraviețuind așa cum putea de pe o zi pe alta, încercând să ajungă în oraș și în același timp fugind de partenerul său datorită faptului că aflase un secret ce îi punea viața în pericol, soțul ei producea farmaceutice experimentate pe oameni. Știu că el a vrut cu toată ardoarea să o ucidă și o urmărea prin pădure.
Mai multe detalii nu prea țin minte, dacă poate cineva să mă ajute în legătură cu titlul? Știam coperta cărții, însă am căutat foarte mult timp și tot nu pot da de ea. Mulțumesc mult! :3

3 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Dacă ai citit cartea înseamnă că o ai in casa. Cartea pare interesanta.

| popapopica a răspuns:

Nu citesc carti de groaza. Asa ca, nu stiu titlul.

| Cătălinajojo explică (pentru Cipi1212):

Nu, din păcate, m-am mutat din apartamentul în care am stat, iar sufrageria mea era plină de cărți și nu le am putut lua. Nu mai aveam loc în mașină deloc. sad