Hey!
Este parul tau, nu al lui!
Nu ma intereseaza daca este frizer profesionist sau ceva de genul, gusturile nu se discuta!
Daca tie iti place cum esti acum atunci spune-i ca vrei sa ramai asa. Ce atatea schimbari?
Eu nu cred ca o sa creasca repede. Ce rost are sa vrei sa-l lasi sa creasca repede cand poti sa-l lasi asa?
Nu are rost!
Daca te iubeste atunci o sa inteleaga ca tu nu esti cobaiul lui.
Succes!
In nici un caz! E parul tau nu al lui! Ce tampit, invata sa tunda pe capul tau?
Se va reface mai repede cum te-a tuns acum decat daca te tunde periuta!
Pana la urma a reusit sa te tunda? In cealalta intrebare spuneai ca vrea sa te tunda.Ce naiva esti! Invata sa tunda pe capul tau?
Barbatul tau e frizer? Daca tu vrei sa te tunda, lasa-l sa te tunda. Daca nu vrei, nu il lasa.
Tu trebuie sa decizi cum vrei sa te aranjezi, nu ceilalti!
Da e frizer si nu am reușit sa coving si aveam parul mare oricum acum e ft scurt scurt si nu am reusit sa l coving deci o va face asta este
Da m-a tuns scurt dar acum nu stiu ce este in capu lui Mulțumesc de raspuns
Cred ca ar trebui sa-l intrebi DACA mai are ceva in cap nu CE este in capul lui.Chiar asa de moale esti? Nu ii poti spune ca nu vrei sa te tunda?
Nu nu sunt moale deloc ba din contra ca sunt plina de nervi si draci pe mine dar acum da sunt periuta tunsa si da e ultima mea tunsoare acum arat ca un barbat dar nu-i nimic ca ne am luat la cearta si acum totul e ok si a fost ultima lui tunsoare pe mine sper acum nu am ce sa fac decat sa adtept sa imi creasca parul