Mi-as dori sa mor(cand mi-o veni sorocul) intr-o camera plina ochi cu crini albi imperiali.Sa ma culc si sa nu ma mai scol!
Dumnezeu mi-a dat viata, El decide, nu eu! Eu sunt un simplu pamantean, ca tine, ca oricare altul.
De când îşi poate programa cineva moartea? Eu aş dori să trăiesc exact atât cât voi trăi, cât despre a doua parte... dacă mi s-ar mai da şansa să trăiesc încă o dată, aş vrea doar să îmi păstrez conştiinţa şi bunătatea, în rest nu mi-ar păsa deloc de aspect...
Buna! De batranete si linistita. Pe la vreo 200 de ani, daca se poate. Cu siguranta ca nu, m-as simti prea obosita.as prefera sa-mi odihnesc oasele...
As vrea sa am o moarte usoara, nu dureroasa, cam pe la peste 85 de ani.Toti si-ar dori asta nu? Daca mi s-ar mai da o sansa la viata as accepta.Totusi as vrea sa-mi mai pot vedea parintii si bunicii pe care i-am iubit si ii iubesc toata viata.
Buna...
Nu prea m-am gandit cum as vrea sa mor, dar sper sa fie o moarte usoara.Pe la vreo 70 de ani...si da. as accepta.
Raul are dreptate eu nu o sa mor la ce varsta vreau eu traiesc cat o sa traies 2) da mi-ar placea dar sa imi aduc aminte de viata aialalta
Cum? Pai, sa zic : Hey, am cam terminat pe aici. See ya! - Si gata! Pe la cati ani? Nu stiu exact. Cand nu o sa mai am ce face pe aici. 3. Da. Cu singura conditie : sa imi pastrez aminitirile din viata trecuta. 4. Tot ce nu am facut pana atunci. d`oh. Draguta intrebare...intr-un mod infricosator. Puup:*