| Alexandra0077 a întrebat:

Hey daca mananc ciocolata milka maro ma fac ciocolatie la piele? adica eu am tenul alb dar ciocolata e maro deci ma fac maro? am citit ceva de genul pe inernet cum sa ciocolata influenteaza culoare tenului... stiti ceva despre asta? si mai ales daca mananci ciocolata alba iti albesti tenul?

Răspuns Câştigător
| Vans a răspuns:

Nu mânca cicolată neagră, ajungi ţigancă!

13 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Lasa prostiile si mananca cata ciocolata vrei tu laughing.

| justDaisy a răspuns:

Nu are nici o treaba ciocolata cu culoare tenului. Are treaba doar cu kg laughing

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU la "Dragoste & Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Să-ţi răspund şi la întrebare : Ai citit "prostioare" pe net, poţi mânca ciocolată liniştită că NU vei vedea schimbări ale tenului.

Toate cele bune.

| Nim3niAltul a răspuns:

Nu are nici o importanta culoare ciocolatei cu culoarea tenului, papa cata cocolata vrea inimioara ta dar ai grija la kilogramehappy funda?

| Bondarel99 a răspuns:

Numai daca mananci in cantitati industriale, dar daca ajungi sa mananci prea mult poti face si infarct, deci nu exagera cu ciocolata.Si la cat mananci tu acum nu ai cum sa te faci in niciun caz maro laughing
Mai e o chestie interesanta... daca mananci foarte multi morcovi, ardei si alte alimente bogate in karoten, pielea ta capata o culoare portocalie, arata ca un bronz natural...
E ceva adevarat in ce ai spus tu, dar esti departe de a pati asta laughing

| Bondarel99 a răspuns (pentru bursuc001):

Dar intrebarea e postata la Conversatii...

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Bondarel99):

Te-ai găsit şi tu să observi asta DUPĂ ce am mutat-o eu?

Acum o oră, era la "Dragoste & Sex"...

Toate cele bune.

| Bondarel99 a răspuns (pentru bursuc001):

Scuze,n-am stiut ca utilizatorii pot muta intrebarile altora laughing

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Bondarel99):

Scuzele se acceptă; oricum, NU e nimic de râs : sunt unii utilizatori care POT face asta...

Toate cele bune.

| TashaUhm a răspuns:

Domane,Mare ti-e gradina! Fata draga o mananci, nu te dai pe post de crema!

| mona a răspuns:

Ciocolata nu influenteaza culoarea tenului [la cate ciocolati am mancat eu atunci trebui sa fiu neagra ca un carbune]

| Woodenpints91 a răspuns:

Încearcă să mănânci roşii sau afine.

| LolaLollita a răspuns:

Poti manca orice fel de ciocolatastraight face fara probleme de acest gen.