Pai nu ai cum sa vezi sentimentele...prima data t uiti cum arata si apoi la suflt.iti trebuie timp sa vezi sufletu.cum si voi baietii va uitati la formele fetelor asa ne uitam si noi la,, formele" voastre
Este la fel ca si la baieti, de ce baietii se uita prima data la formele fetelor?`
Pentru ca nu ai cum sa vezi sentimentele. Daca ne holbam cat de tare putem printre tatele voastre incepem sa va deslusim natura fiintei
Neeee. Nu toate eu una ma uit doar la fizic pentru multe fete conteaza cum esti ' in' nu 'out'. Desi conteaza mult prima impresie... Daca baiatul e ingrijit nu trebuie sa fie superman sal il placi.
Eu tind sa cred ca trebuie mentinut un echilibru intre cele doua frumuseti, pentru ca, oricat am incerca sa ne mintim pe noi insine, prima data te simti atras fizic si apoi emotional de cineva.
Fetele se uita la fizic pentru ca nu au cum sa se uite la sentimente... fetele apreciaza un baiat daca : E imbracat bine si daca e grijului. Sper caa te-am ajutat. Bye
Da tu de ce te uiti la fundul sau sanii unei fete?
Raspunsul baietilor este si al fetelor...
sa stii ca sunt foarte multe fete care nu plac un baiat mai mult pe interior decat de exterior
Eu nu m-am îndrăgostit de "făt frumos". Avea nasul mare, era un slabanog, lipsă totală de cultură generală(nu aveai ce vorbi cu el) se uita în diagonală și era un tocilar de primă clasă.Și ghici ce? Mi-a frânt inimă.Nu mai judecați așa de repede.Probabil că e vorba de pură atracție sexuală și de asta fetele se uită prima la fizic.De parcă voi nu v-ați uita numai după fund, sâni și "talie de viespe".