Paradoxal nu mi-a facut nimeni nimic grav in mod direct. si totusi viata mea e un vid pentru ca raul este un lant cauzal asupra caruia nu avem nimic de spus. persoanele nu exista in realitate, in locul lor sunt nerabdari si conceptii gresite si lipsa de valori.
poate destul de grav ar fi ca unii nu se imbolnavesc de asta si ne asociaza plansul de mila si viciile cu lipsa de respect si cu ceva inuman in loc sa le asocieze cu suferinta.
astfel e foarte greu sa traiesti incercand sa nu iti arati suferinta spre a nu fi detestat. uneori oameni buni si geniali incep sa te vada ca luat de un virus contagios iar modul lor de a-ti denigra pesimismul se transforma in ura de sine, ca si cum ai fi bolnav si trebuie sa te grabesti sa mori pentru ca soarta te-a invatat sa ai o repulsie la a fi ca ceilalti si a face suferinta altora.
M-am facut de ras la o intrebare pusa de Mayar. Vai de steaua mea.
Cea mai neplacuta intamplare din viata mea este ca m-am afisat la o intrebare pusa de Mayar.
Dar ca sa raspund totusi ceva si mai pe langa voi tranti si un Lorem Ipsum frumos.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Funda?
Cea mai grava intamplare a fost cu un amic foarte bun prin iarna trecuta cand m-a facut gay pentru ca ii era rusine sa ma ia in brate dar nu ii era rusine sa se dezbrace de chiloti in fata mea. De atunci am cam rupt-o treptat cu el si m-a afectat mult fiindca ma intelegeam cel mai bine cu el si m-a dezamagit constant in nenumarate moduri.
Nu stiu, intelegerea e un miracol
odata m-am plimbat cu cineva care tot drumul nu a spus nimic si cand am ajuns acasa am plans rau de tot. intr-o zi mi-a spus ca vreau altceva, nu stiu exact in ce fel. uneori ti se instaureaza o prejudecata violenta asupra ta fara sa faci vreodata timpul sa dovedesti ca nu vrei niciun rau.
asta e intr-un fel bine, cred ca prejudecatile ne cizeleaza iar daca nu le-am avea am deveni si noi astia minoritatea insetati de individualism ca tampitii din jurul nostru.
cu atat mai bine cu cat uneori ne purtam la fel. mi s-a intamplat sa nu accept refugiati acasa sau nu vorbesc cu cineva pentru ca ma durea ficatul dupa o zi naspa.
MadaAwwr întreabă: