| Goddessss a întrebat:

Hey!
Mi se pare mie sau toată lumea asta se duce din ce in ce in mai rău?
Pe bune... totul este fără sens. Oameni cu care nu te poți împrieteni, cu care nu poți avea relații, materialiști, totul e pe interes, bani putini, fericire mai deloc, toată lumea bea si se " distreaza", se cred cool si daca nu ești asa ca ei, esti considerat un idiot sau un laș, natura vai de capul ei, nimeni nu mai studiază sau citește, te judeca pentru orice, muzica de rahat, totul din ce in ce mai nașpa.
Ce se intampla?
Doar mie mi se pare? Is chiar asa depresiva?

20 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde unde te iuți. Și cu ce ochelari te uiți.

| Celcestietot a răspuns:

Focul vremurilor de pe urma arde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si mie mi se pare. Rasa umana se va autodistruge singura, asta dupa ce isi va distruge mai intai casa, adica planeta noastra.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Oameni cu care nu te poți împrieteni, cu care nu poți avea relații"
Suna perfect.

"toată lumea bea si se '' distreaza'', se cred cool si daca nu ești asa ca ei, esti considerat un idiot sau un laș"
Unde, in izolare? Eu nu vedeam maimutele alea nici inainte.

"natura vai de capul ei"
Trebuie sa-ti fac o lista cu niste destinatii romanesti, pe care probabil nu le-ai bagat in seama, ca nu scrie pe Facebook ori Instagram despre ele.

"nimeni nu mai studiază sau citește"
Gresit. Prea multi se fac ca studiaza, si nimeni nu mai munceste.

"te judeca pentru orice"
Le permiti tu. Mie nu mi se intampla.

"muzica de rahat"
Corect.

"Ce se intampla?
Doar mie mi se pare? Is chiar asa depresiva?"
Nu se intampla nimic, e doar secolul 21, lumea a evoluat foarte mult, iar tu te concentrezi doar pe lucrurile negative.
Probabil esti undeva prin liceu, de aia conteaza parerea celorlalti despre tine. Dupa 20 de ani, prioritatile se schimba, "smecherii" si persoanele "populare" pe care le vezi perfecte acum, ajung oameni de rand sau cel mai des, ratati care nu reusesc sa-si inceapa viata de adult. Nu isi gasesc o profesie stabila si de viitor, o relatie stabila, si in nici un caz o casa a lor.
Tu gandeste-te unde vrei sa ajungi tu, lasa "lumea", si nu te uita la parerile ei.

| Popa482 a răspuns:

Se pare că ne aflăm în cădere liberă de ceva timp... Ne urâm reciproc, judecăm non-stop, ne batem joc... Sincer vorbind, ce se întâmplă acum în lume este datorat și nouă ajungând să fim niște oameni de nimic. Cel puțin în România dacă ești într-un fel mai diferit dintr-un punct de vedere ești considerat un gunoi. Cel mai bine e să nu ne mai pese de absolut nimeni și să facem ceea ce simtin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parțial ai dreptate, ca să te poți împrietenii cu cineva trebuie sa rezonezi sa ai ceva în comun cu ei altfel nu prea merge, cine judeca are anumite frustrări un om ok nu ar judeca, toată lumea bea și se distrează se crede cool pai se cred cool și cei care ii vad asa se cam aseamănă dacă nu ești ca ei cauta pe altcineva sa fie ca tine sa aiba aceleași valori. Cu cititul depinde nu e o regula sunt oameni care și citesc mai puțin cei drept dar sunt. Uneori e ok sa te mai și distrezi și te poți distra și fără a consuma băuturi alcoolice sau substanțe interzise contează cu cine te distrezi cu ce fel de persoane ca te poți afla lângă cineva și sa te simți ca și cum ai fi singur contează sa fi apreciat de către cei care te distrezi sa te simți bine în pielea ta cu ei sa nu ai retineri când spui ceva sa fi ascultata... Oamenii sunt în general toți pentru ei
Din punctu tău de vedere e totul fără sens asa gândești tu din cauza negativitatii probabil a depresiei ca cam asa sunt simptomele unui om depresiv vede totul negativ în jurul sau vede totul în alb, negru. Într-adevăr muzica cam da aici îți dau dreptate, filmele la fel din păcate tehnologia avansează dar oamenii nu cam asa sta treaba. Împrieteneștete cu persoane care se aseamănă cu tine tu ești o fata diferita nu te poți integra ușor cu oricine, oriunde evita persoanele care judeca și stai lângă oameni de calitate de la care ai ce sa înveți. Vad ca avem ceva în comun și mie mi se pare ca lumea se duce... Axeazate pe școală vei avea timp sa îți faci prieteni și iubit ești tânără ai tot timpul din lume sa schimbi multe lucruri în viata ta

| Nemessys a răspuns:

Nu ti se pare, este realitatea. Ori accepti societate, ori o eviti. Eu am preferat sa o evit. Sa gasesc pe cineva ca mine si mi-e suficient.

| Andrei200202 a răspuns:

Privești partea negativă.

Despre primele chestii: "Oameni cu care nu te poți împrieteni, cu care nu poți avea relații, materialiști, totul e pe interes, bani putini, fericire mai deloc, toată lumea bea si se '' distreaza'', se cred cool si daca nu ești asa ca ei, esti considerat un idiot sau un laș" au fost dintotdeauna si or sa tot fie. Trebuie doar sa ii eviți, ignori.

Cât despre natură țin să te contrazic, mai găsești încă locuri frumoase in Romania, despre care nu se vorbește. Românii noștrii preferă excursiile în alte țări, dar nu știu ce comoară se află în țara lor.
Muzica e după preferințe, gusturi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se va. Globalizarea face ca rasa umană să acționeze ca un unic organism viu. Acela va acționa pentru supraviețuirea colectivă. Conștientizarea asupra încălzirii globale e un indiciu.

| mgtow a răspuns:

Asa e lumea e un rahat combinat cu idiotenie. Dao in pul si traieste fara ea. Numai prostii se bucura de viata cel mai mult, oamenii destepti sant deprimati sau se plictisesc de viata usor

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=27rnqrsHB0w s-au apropiat vremuriile acelea de final.

| Goddessss explică (pentru mgtow):

Sper ca ai zis cu adevărat nu cu ironie răspunsul tau.
Daca ai zis cu adevărat, apoi chiar ai dreptate...
Toti ăștia deștepți care isi vad de treaba lor, nu au figuri si nu se baga in treaba altora, mereu au de suferit.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru Goddessss):

Sistemul capitalist s-au democratia e facut sa consume iar viata oamenilor e trecatoare o sa ajungem la fel de prosti ca americanii in cateva generatii adica... ne fu+tem in c+ur cu totii.

| Goddessss explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Pai cam asta vad in jur. Poate am eu o mentalitate prea învechită Habar nu am.

| mgtow a răspuns (pentru Goddessss):

Total adevarat ce am zis

Ai vazut bine asta e realitatea in care traim si mentalitatea ta nu e invechita gandesti ca un om normal.
Daca simti ca nu iti gasesti locul printre ei incearca sa cauti in contiunare in alta parte oameni cu care simti ca ai ceva in comun.

Nu fi prost caci e un simptom periculos https://www.youtube.com/watch?v=_ImqOoowsyo te-ai prins.

| Nemessys a răspuns (pentru mgtow):

Nici daca as vrea nu as putea sa te contrazic happy.

Răspuns utilizator avertizat