Era ziua mea aveam doar 9 anisori si zambeam in fiecare zi, ma bucuram tot timpul si rare ori eram trista.(nu stiu de ce acum nu mai sunt decat o depresiva, o ciudata, o idiotenie...)Oricum mama imi spuse ca nu avea bani si ca anul asta nu-mi voi face ziua.Venise mama la o prietena de familie si ma luase de acolo (eram acolo pentru ca nu aveam unde sa stau)in mana avand un buchet de crini (florile mele preferate) si o bratara de aur. Ajunsa acasa am descoperit ca acolo erau prietenii mei(aveam prieteni? ce m-am mai schimbat), familia si cadouri multe.Tot de la mama am primit si un set de enciclopedii si de sora mea o ciocolata... Oricum ziua aceea a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata.
Bună.
SINCER, cadoul preferat de la familie ar fi un D-SRL bun sau bani, iar de la prieteni mi-ar fi indiferent.
Oricum, toate cadourile sunt bine primite indiferent de ce o fi.
:3
Cel mai mare cadou pe care eu mi l-as putea dorii e sa imi cumpere cineva un set sabii katana + wakizashi iar apoi un Yoroi ceea ce e o armura a samurailor...
Eu?
1. Sa am parte de liniste acasa
2. Lumea sa nu ma mai eticheteze dupa trecut sau note
3. Sa simt ca am libertatea de a urma calea pe care o doresc
4. Sa pot urma anumite cursuri care sunt in alte orase precum Bucuresti, Brasov etc
5. Sa am de pe ce invata japoneza
6. Sa pot reusi tot ce mi-am propus pentru viitor
Si mai mult decat toate: Sa fiu fericita si cei din jurul meu la fel.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: