| TheBunny a întrebat:

Hey! Știu că mai e ceva până atunci dar bănuiesc ca știți să îmi răspunde-ți. Ce cadou vreți de Crăciun? Eu vreau o carte si o jucărie de de plus.

12 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Eu nu vreau niciun cadou. Vreau sa petrec craciunul cu o persoana speciala.

| raluk27 a răspuns:

Da, sti-m sa raspunde-m. Sper ca acea carte pe ca-re t-eu dores-ti sa fie una de gramatica.

| J0B0MAT a răspuns:

Eu vreau o jacheta army pe care mi-a promis-o o Blondina draguta big grin

| mgtow a răspuns:

Il primesc in ianuarie, oferta de munca dorita si cazare aproape de servici

| TheBunny explică (pentru raluk27):

Ok, nu înțeleg ce am greșit, din punct de vedere gramatical, la intrebarea de mai sus. Poate am uitat vreo virgulă dar altceva nu vad greșit. Tu vezi în ce hal ai scris mai sus așa ca nu te mai da mare cunoscător al gramaticii că nu ești.

| Divy a răspuns:

Zăpadă hai că nu e mult să dea cu tunul careva laughing

| raluk27 a răspuns (pentru TheBunny):

Am scris in mod special, in ideea in care intelegi ironia.
Ce ai scris greșit? "Raspunde-ti". (verb la persoana a doua plural). Se scrie cu cratima, domnisoara iepuras? Ia mai gândește-te.

| MorganaM a răspuns:

Sper sa primesti cadoul mult visat! happy
Eu as dori o tableta. Am gasit foarte multe lucruri interesante de citit si vizionat, iar la pc, ei bine, e uneori cam incomfortabil sa il folosesc doar pentru atat, in mod repetat... Adica, am folosit vacanta asta o tableta de-a verisoarei mele, si nu ma deranja nimic la ochi dupa ce citeam destul de mult timp, insa cand citeam de la pc, deja simteam nevoia sa imi frec ochii si sa ii spal cu apa rece si sa fac o pauza.

| immaBeast a răspuns:

Un loc de munca.

| TheBunny explică (pentru raluk27):

Eu am scris "răspunde-ți" doar că a fost la capat de rand și apare ca și cum l-aș fi despărțit.

| TheBunny explică:

Mulțumesc pentru răspunsuri, eram foarte curioasă ce vă doriți. Sper să primiți cadoul pe care îl vreți!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic special, vreau să fiu surprinsă.

Întrebări similare