| PredatorXXL a întrebat:

Aceasta intrebare este una mai tampita... Daca va ofensati usor, va rog iesiti de pe aceasta intrebare.

Deci... *Mo imi da o palma*
Wow...Trebuia sa fac gluma asta happy
Oricum.Probabil ca ati vazut si voi tipii aia care au taiait coada la un caine.Eu nu inteleg de ce, multa lume se ofenseaza cand un caine e "maltratat".Nu aceeasi chestie se intampla si la gaini,porci, iepuri? Nu sunt tot animale? Chiar daca nu sunt asa de "mirobolante" si frumoase, cum spuneam mai sus, TOT animale sunt.Eu chiar nu am nici o parere despre chestile astea, dar nu imi place cand oameni se cearta pentru o prostie de genul asta.Si cainele poate fi mancat.Doar ca la noi nu se face asa ceva.Nu asta e cultura noastra.Dar asta nu insemna ca trebuie sa ii facem pe chinezi (sau chineji?) prosti,retardati si sa ne batem joc de rasa lor. (nu sunt din china btw) Nu inteleg de ce noi oameni consideram ca animalele ca si caini sau pisicile nu pot fi "batjocorite"(nu spun ca e bine sa o facem).Nu le protejeaza legea, sau nu stiu cine...Daca ei au vrut sa o faca, lasa-i sa o faca.E decizia lor. Spun ca e mai bine sa omori un caine decat un om, fiindca alti asta fac.Si nu! Animalele ca si porcul, iepurele nu sunt facute pentru ale manca.
Oameni sau adaptat pe ideea asta.Cum spuneam, nu conteaza ca animalul e urat sau miroase urat.Tot o fiinta e ca si cainele
care aparent e sacru pe la noi...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii fac apel la empatie cand se intampla lucruri de genul asta dar sunt intr-adevar si ipocriti. Sa nu facem cainele sa sufere dar putem oricand sa omoram un porc ca sa-l mancam sau o nurca pentru o haina. In realitate nu exista bine si rau iar pestele mare il va manca intotdeauna pe cel mic, fie ca este vorba despre oameni sau animale. Lumea sustine ca nu e ok sa chinui un animal pentru propria distractie dar in acelasi timp natura isi urmeaza cursul, animalele se chinuie intre ele, oamenii intre ei, animalele mai omoara cate un om, oamenii mai omoara cateva mii de animale. Toate bune si frumoase sub valul ignorantei.

8 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Am văzut porcăria aia.
"''nu spun ca e bine sa o facem"- Ba cam da, asta faci.
Oricum, ideea e că animalul nu trebuie bătut, rănit, omorât în chinuri, indiferent din ce specie face parte.
Tipii care au făcut asta sunt nişte idioţi fără creier, care consumă oxigen degeaba.
"o prostie de genul asta"-Mno, nu, nu e o prostie. Şi animalele simt durerea.

| mgtow a răspuns:

Macar sa lase animalele impace sau sa nu le dea drumu pe strazi daca nu le convine, exista romani prosti in tara asta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Idiotii aia nu au omorat un animal pentru a se hrani, l au chinui pentru satisfactia lor de idioti.

Chiar si cand omori un animal pentru a te hrani, nu inseamna ca trebui sa il faci sa sufere. Stii bine ca sunt legi care reglementeaza taiatul animalelor crescute pentru carne.

| Teardrop a răspuns:

Pentru că animalele precum porcii şi găinile sunt crescute strict pentru a fi mâncare. Câinii sunt animale de companie, devin prieteni patrupezi, îi tratezi ca pe o parte familiei, le dai nume, te ataşezi de ei.

O să vezi că există excentrici care cresc porci, capre şi găini ca animale de companie. Lor li se va părea revoltător să le şi mănânci.

Depinde în ce scop creşti animalul respectiv. Deocmandată 90% din populaţia care are animale, creşte câini, pisici şi alte animale asemenea lor. Nu găini şi porci.

Nici când mănânci peşti nu-ţi prăjesti un peştişor auriu sau unul cu flamură, nu?

| Fatamuntilor a răspuns:

Ce spui tu acolo nu are logica.
Una e sa omori un animal pentru a te hrani, alta sa il chinui pentru distractie.
Oricum idiotii au platit pentru asta.

| AnielaaEllaMaxii a răspuns:

Prostii aia au maltrat saracu' caine din prostie. N-aveau ce face. Sunt porcii animale dar eu mai bine asi vedea cum un porc se taie (chiar daca asi varsa cateva lacrimi sad ) decat sa vad un caine. Exact cum a spus si Doub, si animalele simt durerea. Cand tu o sa fii mare vei taia si tu porci. (nu neparat)
Dar dupa parerea mea aia de care au taiat coada catelului sunt niste ANIMALE! Cum pisici sa tai coada unui caine DIN PLACERE?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil tu nu faci diferenta dintre un caine si un iepure/o gaina/un porc etc. ori esti chinez(cu toate ca nu esti din China) si mananci caini.

"Daca ei au vrut sa o faca, lasa-i sa o faca." - Hmm.
Undeva exista un depozit, iar in depozit sunt oameni.
Depozitul nu este protejat de lege, sau nu stiu ce... Daca ei vor sa-i dea foc, sa o faca.
E corect?
Mai conteaza suferinta acelor oameni?

" Spun ca e mai bine sa omori un caine decat un om, fiindca alti asta fac." - Asta in cazul in care esti la volan si ai doar optiunile astea.

| PredatorXXL explică (pentru anonim_4396):

Asteptam acest raspuns... Oricum am pus intrebarea pentru a vedea reactia
oamenilor... Aparent comunitatea nu e asa de ''toxica'' pe cat credeam.