| Andwta a întrebat:

Am o problema, am improvizat o pusculita dintr-o cutie. Nu stiu ce mi-a venit sa ma uit in ea si mare surprindere a fost ca era goala. Nu stiu cat aveam exact, mai mult de 300 sau 400.
Cum sa procedez?
Fratele meu zice ca nu el a fost, desi stia de cutie, mai am un var care isi baga nasu peste tot si recent fratele meu si-a adus in casa 2 fete.
Help

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Un alt coleg de TPU invoca prezenta stafiilor pentru ceva fițe in casă la el. N-o fi și la tine?

| Andwta explică (pentru sierra1):

Ele nu au nevoie de bani

| sierra1 a răspuns (pentru Andwta):

Corect

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru cazurile de genul asta, daca apelezi la politie, vine si se uita la pusculita, intreaba 'martorii' 2-3 chestii, te indruma pe tine sa depui o plangere, apoi nu se mai intampla nimic.
Nu prea ai ce face, doar sa iei tare (la intrebari) toti copiii care au fost in preajma cutiei, in speranta ca vor fi curiosi si ei ce s-a intamplat, si vor afla ceva-ceva.

| Andwta explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Stiu si eu ca politia e de rahat. Oricum bani au fost furati de mai de mult si eu acum mi-am dat seama. Am o presimtire cine e. Voi lasa roata sa se intoarca sau cum se spune : mana vu care a furat sa i se usuce

| Furnicuta000 a răspuns:

Aoleu ai lasat la vedere 400 lei?
Fetele alea din punctul meu de vedere sunt pe locurile 3 si 4 ca suspecti.
Cel mai probabil fratele tau a pandit-o de mult timp si varul tau daca venea des in vizita.
Incearca sa ii faci sa recunoasca. Sau gandeste-te ce ar fi facut cu banii aia. Sau daca poti sa iti iei o camera din aia mica de supraveghere intinde o capcana, pune niste bani la vedere si vezi ce se intampla.

| Andwta explică (pentru Furnicuta000):

Nu erau la vedere. Erau in dulap intr-o cutie de ciocolata calda si era lipita cu scoci si lasasem o gaura cat sa mai pun. M-am gandit si la varianta asta sa las o bancnota la vedere, chiar nu stiu ce sa fac. Sunt convinsa ca varu mi i-a luat, m-as duce sa il intreb. Stiu ca daca ar minti s-ar face rosu la fata.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Andwta):

Eee pai cine sa stie ca ai ascuns bani acolo in afara de fratele tau

| Andwta explică (pentru Furnicuta000):

Daca ii lua fratele meu isi lua ceva pentru telefon ceva scump. Nu a fost el, il cunosc cand minte.