Deja fac asta, vreau sa invat sa urasc mai putin o persoana, eu de obicei cand sunt jignit fara motiv, sau cand cineva face misto de mine, instantaneu il/o urasc, chiar daca ignor acea persoana, tot o urasc.
Foarte bine. Paicam e normal sa urasti o persoana sau mai multe care fac misto. E ceva normal dar invata sa ignori sau sa nu te mai afecteze atat.
Pe mine ma urasti, stiam eu . Glumesc.
Sunt mai multe metode, ignoranta, ironia, bunatatea, desi prefer mai mult prima, ignoranta, insa privind la mine, folosesc o ignoranta lugubra, impecabila de parca n-as exista.
Fii rau, nu-ti lasa garda jos
E bine sa urasti, eu urasc pe toata lumea in afara de tine si de sor'mea!
Da te ajut Ștefan, uite îți dai seama că te gândești mai mult la persoanele care le urăști decât pe cele care le iubești?
Urasc o persoana in mod special, pentru ca si-a batut joc de mine si ma jignea de fiecare data cand ma vedea si ma lua la misto, iar eu nu i-am facut nimic. El nici macar nu stie cum ma cheama, dar se ia de mine de fiecare data cand ma vede, si nu se ia de mine pentru ca nu ma suporta sau ceva, ci se ia de mine, ca sa para mai tare in fata prietenilor lui. Am inceput sa il evit de fiecare data cand il vad, si am inceput sa evit oamenii in general din aceasta cauza, iar cand vine vorba sa ies afara din casa, si sa ma duc la magazin, nu ma poti convinge decat daca imi spui ca imi iei ceva la care tin, sau ca nu ma mai lasi sa fac ceva. Asa ma conving parintii sa mai ma duc la magazin din cand in cand. Nu mai conteaza acum, lasa...
Ura nu e sanatoasa, important e daca ai invatat ceva, omul mereu te va dezamagi, e vina ta ca ai crezut in x, invata din trecut si lasa ura ca nu e buna