anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti idee cum as putea sa urasc mai putin o persoana pe care deja o urasc? laughing
As vrea sa "incerc" sa fiu ceva mai bun laughing si as vrea sa incerc sa urasc mai putin majoritatea persoanelor pe care le urasc pana in punctul in care as putea sa le fac ceva teribil.
Ma puteti ajuta va rog?

27 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai vazut cand unii oameni trec pe langa tine si te ignora? Asa fa si tu. Invata sa ignori.

| Florentina9210 a răspuns:

Ceva teribil..hmm sounds crazy. Like what? smug

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Deja fac asta, vreau sa invat sa urasc mai putin o persoana, eu de obicei cand sunt jignit fara motiv, sau cand cineva face misto de mine, instantaneu il/o urasc, chiar daca ignor acea persoana, tot o urasc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

Foarte bine. Paicam e normal sa urasti o persoana sau mai multe care fac misto. E ceva normal dar invata sa ignori sau sa nu te mai afecteze atat.

| Drimmero a răspuns:

Fii deschis catre bunatate si nu purta ura in suflet!

| ALGator a răspuns:

La ce îți folosește practic să le urăști? Îți conferă un avantaj față de ele?

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Wow, how deep!

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Impresionant,, nu? Nu te lua dupa mine, am si eu hatererile mele, nu stiu ce m-a apucat cand am zis-o, dar cu toate acestea optez pentru o lume mai buna/

| Mayhem666 a răspuns (pentru ALGator):

Nu chiar, dar crezi ca urasc acei oameni intentionat? Nu, cine ma jigneste, intra automat pe lista mea neagra, chiar daca probabil eu nu vreau asta.

Hater mai mare ca mine nu cred ca o sa cunosti vreodata, chiar daca nu spun lucrurilor pe nume uneori, nu inseamna ca le accept.

E normal sa nu-ti convina ceva, pe mine ma enerveaza mult prea multe lucruri, dar incerc sa raman calm si indiferent chiar daca acel ceva ma calca pe nervi prea rau.

Pe mine ma enervau acum 3 minute colegii de camera ca au dat muzica la maxim si nu imi mai auzeam nici macar gandurile.

| syd2 a răspuns:

Pe mine ma urasti, stiam eu rolling on the floor. Glumesc.
Sunt mai multe metode, ignoranta, ironia, bunatatea, desi prefer mai mult prima, ignoranta, insa privind la mine, folosesc o ignoranta lugubra, impecabila de parca n-as exista.

Trebuia sa bagi dans cu ei, asa ca intre colegi,, distractie fara margini!
Astea nu-s motive de enervare, dar nu e cazul sa comentez aici, pe mine un meci ma poate enerva la culme.

Nu stiu sa dansez, mai ales ca atunci cand cineva da muzica la maxim, iar eu ascultam muzica prin casti, si nu mai pot sa aud muzica mea, ci o aud pe a lor, chiar ma enerveaza.

| Clorox a răspuns:

Fii rau, nu-ti lasa garda joswinking
E bine sa urasti, eu urasc pe toata lumea in afara de tine si de sor'mea! happy

| August99 a răspuns:

Mediteaza. apuca-te de yoga laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

I know that you don't hate me, I don't hate you eather, I also love my little sister. "Watashi wa imoto ga daisuki desu"

| Mayhem666 a răspuns (pentru August99):

Daca fac asta o sa urasc mai putin? Nu prea cred.

| August99 a răspuns (pentru Mayhem666):

O sa iti concentrezi chakra asupra iubirii si intelegerii. baang

| Mayhem666 a răspuns (pentru August99):

Concentrare cu sora mea mai mica prin preajma nu cred ca se poate laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Divy a răspuns:

Da te ajut Ștefan, uite îți dai seama că te gândești mai mult la persoanele care le urăști decât pe cele care le iubești?

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Urasc o persoana in mod special, pentru ca si-a batut joc de mine si ma jignea de fiecare data cand ma vedea si ma lua la misto, iar eu nu i-am facut nimic. El nici macar nu stie cum ma cheama, dar se ia de mine de fiecare data cand ma vede, si nu se ia de mine pentru ca nu ma suporta sau ceva, ci se ia de mine, ca sa para mai tare in fata prietenilor lui. Am inceput sa il evit de fiecare data cand il vad, si am inceput sa evit oamenii in general din aceasta cauza, iar cand vine vorba sa ies afara din casa, si sa ma duc la magazin, nu ma poti convinge decat daca imi spui ca imi iei ceva la care tin, sau ca nu ma mai lasi sa fac ceva. Asa ma conving parintii sa mai ma duc la magazin din cand in cand. Nu mai conteaza acum, lasa...

| Mayhem666 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Nu sunt deloc, ca acele persoane.

| RAY a răspuns:

Ura nu e sanatoasa, important e daca ai invatat ceva, omul mereu te va dezamagi, e vina ta ca ai crezut in x, invata din trecut si lasa ura ca nu e buna