Am patit mai multe panarame de genul asta, dar cea mai penibila a fost cand ma jucam fotbal pe strada, mingea era in aer si o urmaream si eram atent doar la ea, fugeam dupa ea, pana cand vine o centrare si eu cu privirea dupa ea, am intrat intr-un stalp...
1.Pe la 6 ani am mers cu bunicul la un "concert" de muzica populara si ne-am intors pe la 23... saraca mama nici nu mai stia ce sa faca de frica.
2.Pe la 5-7 ani am fost cu bunicul prin parc *eram aproape de casa*.
El a trecut strada ca sa cumpere ceva si mi-a spus sa-l astept pe o banca. Dupa ce a cumparat acel ceva a plecat acasa fara mine *crezuse ca plecasem deja caci eram foarte aproape de casa *
A venit mama dupa mine plangand si ca sa fie pachetul complet am inceput sa plang si eu dar nu stiam sigur de ce.
*Peste mai multi ani s-a dovedit ca bunicul suferea de alzheimer.*
3. Asta este putin cam sadic dar pe la vreo 4 ani am omorat un mar pe care l-am invelit intr-o carpa si l-am bagat in dulap. Dupa ceva timp a inceput sa miroasa iar criminalul a fost prins.
Punctul 3 mi s-a parut cel mai amuzant
Saracul mar... )
Pedeapsa mea a fost sa nu ma uit la un episod din pokemon dar am plans si pana la urma m-au lasat.
Eu cand eram clasa a 3-a si trebuia sa invat tabla inmultirii, mereu incurcam cate ceva, si tata mi-a scos desenele, si nu stiam la ce sa ma uit, filmele erau in engleza, iar eu in a 3-a nu stiam mare lucru, si subtitrarea se ducea prea repede si nu apucam sa o citesc, iar singurul program care era in romana si intelegeam si eu ceva, era taraf, si toata ziua ascultam manele si stateam cu o vecina pe gard si cantam manele si toti care treceau pe strada se uitau la noi , si in acel moment credeam ca sunt si eu tare, iar acum realizez cat de penibil eram, si acum detest manelele, nu vreau sa le aud.
Manelele si populara sunt singurele genuri care nu imi plac.
Nici mie nu imi plac
Nu intru in detalii, ca as scrie o pagina. Spun doar esentialul.
1. Cand aveam vreo 7 ani, am rauncat pisica in fantana din curte, a salvat-o bunica mea la timp. La scurt timp am aruncat si un pantof de al meu.
2. Cand si-a pregatit unchiul meu friptura pentru servici, si eu am luat platoul si i l-am dat la caine. A plecat si cu carnati.
3. Bunica mea mergea in bat, saraca si eu fiind un copil mai mult decat normal, i-am aruncat batul pe drum, si statea in aer ca nu avea sprijin.
Dar cu toate astea, te asigur ca sunt un copil normal!
Stai calma, su eu eram perfect normal cand eram mic. Eram mai mult decat normal
Pe mine ''normalitatea'' ma irita!
Eram atat de normal, incat pe la varsta de 5 ani, am iesit pe strada in fata unei masini, si i-am aratat degetul din mijloc fara un motiv anume.
Esti de-al meu!
Ma bucur ca nu sunt singurul pe aici care facea chestii de genu'
M-am **** pe mine cand stateam pe scaun, m-am dus cu *** la *** si m-am **** lichid. Dupa eram inca murdar, asa ca m-a luat mama mea si m-a spalat in casa la copaie de *** care era pe picioare, in ***, si pe mana.
Iar taica-meu se plangea ca miroase a **** in camera.
Salut!
-Îmi plăcea să enervez cocoşii, s-a întâmplat ca la un moment dat unul să sară pe poarta de la țarc, ea să nu fie închisă cu zăvorul și să se deschidă și cocoșul să mă alerge câteva minute prin curte.
-Am spălat o găină și am dus-o în casă și am uscat-o cu uscătorul de păr,norocul meu a fost că nu era bunica acasă.
- Tăiam tot ce aveam la îndemână și consideram că nu îmi folosește adică tot,cărți, caiete, perdele, haine... tot.
- Am luat o pisică de coadă, am învârtit-o și am aruncat -o.
- La grădiniță am aruncat un băiat de pe gard și şi-a spart capul, faza e că după câțiva ani, am învârtit-o pe soră-sa și am dat-o cu capul de perete, a început să plângă și a venit mă-sa și a lovit-o că nu stă cuminte, noroc că avea 3 ani şi nu putea să vorbească *evilface*.
-Bunica a încuiat bucătăria din cauză că îmi plăcea vinul și începusem să îl gust cam des.
- Mâncam toate pâinile cu cățelul meu.
-Pentru că aveam părul scurt și îmi plăcea lung, îmi puneam o bluză cu gât, pe cap și stăteam așa toată ziua.
Wow, ce copilarie interesanta ai avut, eu cand eram mic, mare parte din zi o petreceam cu o vecina si ne jucam cu frunze, spuneam ca sunt animalele noastre si ca noi suntem fermieri
1. Era ziua mamei mele si voiam sa ii fac un cadou. Eu nestiind valoarea banilor am strans si eu 5 lei. Am luat eu un pantof de-al mamei si m-am uitat ce marime poarta. Talpa avea ceva pe ea si am citit numarul gresit. Am mers la magazinul din colt cu 5 lei ca sa cer o pereche de pantofi marimea 99.
2.Ai mei au lasat la vedere o galeata cu var alb. Cred ca iti imaginezi cum s-a exteriorizat Piccaso-ul din mine.
3.Mama ma cauta prin casa. M-am ascuns sub un scaun si am stat asa 2 ore.
4.Mama stergea pe jos. Eu m-am dus in spre galeata am tras-o cumva si am cazut in ea. Nu mai puteam sa ies.
5. Tata e microbist. Se uita la meci (de obicei nu vede ce se intampla in jurul lui), eu aveam o foarfeca. I-am taiat parul fix in crestetul capului.
6.Pe terasa erau cioburi de sticla? Eu-Uite un loc perfect unde sa te rostogolesti.
Nu-i cea mai amuzantă, dar e singura care mi-a venit instant în minte după ce ți-am citit întrebarea.
Eram micuță, era Crăciun și voiam să împodobesc bradu' cu sor'mea
La un moment dat ea s-a dus în bucătărie și am dat de steaua aia care o pui în vârf.
M-am urcat pe fotoliul care era situat tocmai lângă brad și m-am întins pe vârfuri ca s-o pun.
Meh, la un moment dat am căzut.
...cu tot cu brad, îmbrățișându-l.
Au intrat ai mei după auzind bufnitura și eram pe jos, cu niște julituri.
Chiar ma intrebam daca i s-a intamplat asta cuiva, in sfarsit am aflat. Mie nu mi s-a intamplat inca, dar timpul nu e trecut.
Parintii mei sunt crestini, deci la noi in familie exista si Craciun.
Oricum pentru mine Craciunul inseamna doar cadouri, si cam atat.
Chestia cu impodobitul bradului o fac, pentru ca imi plac foarte mult luminitele, si in general chestiile care sclipesc. Sunt innebunit dupa chestii colorate si sclipitoare
Pentru mine Craciunul nu e ca o sarbatoare, e ca o zi in care primesc cadouri, si e aproape de ziua mea de nastere, pentru ca sunt nascut la 2 zile dupa Craciun, deci pentru mine este sezonul cadourilor.
Mi s-au întâmplat multe, desigur. Sunt o persoană cu capul în nori.
Well, am să încep. Cândva îmi doream foarte mult o geantă nouă, așa că mama mi-a dat câțiva bănuți pentru a mă duce să-mi cumpăr una. Am intrat într-un magazin de genți, și mă tot uitam după una care să îmi placă. Până când găsesc cea mai adorabilă geantă ever: mare, frumoasă, turcoaz, având un imprimeu cu Nirvana... într-un cuvânt perfectă, geanta ideală. O iau, o răsucesc pe toate părțile, eram pregătită să scot banii și s-o cumpăr, când.o zăresc pe vânzătoarea magazinului, care-mi aruncă o privire suspectă, apoi îmi dau seama că ceva nu-i în regulă. M-am uitat mai atentă, era cam grea. A durat cam mult până să-mi pice fisa. Era, de fapt, geanta ei. Am pus-o la loc, am zâmbit frumos, și dusă am fost. Fără geantă, evident. Ce moacă de cățeluș plouat am avut.
Bun. Altă fază ciudată a fost în mall, când aveam 7 ani, și bântuiam singură prin raionul cu jucării. După ce mi-am luat mașinuța metalică preferată, am vrut să mă întorc la părinți. Aeriană de fel, cineva care devora o șaormă în magazin, semăna foarte mult cu mama fiindcă avea părul lung și brunet, iar hainele erau închise la culoare. Am strigat-o:,, mami, când ți-ai cumpărat șaorma?" iar când s-a întors..surpriză! Mi-a picat fața când i-am văzut moaca bărboasă acelui tip. M-am uitat în spate, iar părinții râdeau cu lacrimi de mine.
Sau când...i-am văzut proteza bunicii, și fiind mică, nu știam ce-i chestia aia, așa că am țipat în gura mare:,, Tati, tati, bunica a smuls dinții cuiva!"
anonim_4396 întreabă:
Angel1995 întreabă: