Am patit mai multe panarame de genul asta, dar cea mai penibila a fost cand ma jucam fotbal pe strada, mingea era in aer si o urmaream si eram atent doar la ea, fugeam dupa ea, pana cand vine o centrare si eu cu privirea dupa ea, am intrat intr-un stalp...
Nu intru in detalii, ca as scrie o pagina. Spun doar esentialul.
1. Cand aveam vreo 7 ani, am rauncat pisica in fantana din curte, a salvat-o bunica mea la timp. La scurt timp am aruncat si un pantof de al meu.
2. Cand si-a pregatit unchiul meu friptura pentru servici, si eu am luat platoul si i l-am dat la caine. A plecat si cu carnati.
3. Bunica mea mergea in bat, saraca si eu fiind un copil mai mult decat normal, i-am aruncat batul pe drum, si statea in aer ca nu avea sprijin.
Dar cu toate astea, te asigur ca sunt un copil normal!
Stai calma, su eu eram perfect normal cand eram mic. Eram mai mult decat normal
Eram atat de normal, incat pe la varsta de 5 ani, am iesit pe strada in fata unei masini, si i-am aratat degetul din mijloc fara un motiv anume.
Ma bucur ca nu sunt singurul pe aici care facea chestii de genu'
Nu-i cea mai amuzantă, dar e singura care mi-a venit instant în minte după ce ți-am citit întrebarea.
Eram micuță, era Crăciun și voiam să împodobesc bradu' cu sor'mea
La un moment dat ea s-a dus în bucătărie și am dat de steaua aia care o pui în vârf.
M-am urcat pe fotoliul care era situat tocmai lângă brad și m-am întins pe vârfuri ca s-o pun.
Meh, la un moment dat am căzut.
...cu tot cu brad, îmbrățișându-l.
Au intrat ai mei după auzind bufnitura și eram pe jos, cu niște julituri.
Chiar ma intrebam daca i s-a intamplat asta cuiva, in sfarsit am aflat. Mie nu mi s-a intamplat inca, dar timpul nu e trecut.
Parintii mei sunt crestini, deci la noi in familie exista si Craciun.
Oricum pentru mine Craciunul inseamna doar cadouri, si cam atat.
Chestia cu impodobitul bradului o fac, pentru ca imi plac foarte mult luminitele, si in general chestiile care sclipesc. Sunt innebunit dupa chestii colorate si sclipitoare
Pentru mine Craciunul nu e ca o sarbatoare, e ca o zi in care primesc cadouri, si e aproape de ziua mea de nastere, pentru ca sunt nascut la 2 zile dupa Craciun, deci pentru mine este sezonul cadourilor.
M-am **** pe mine cand stateam pe scaun, m-am dus cu *** la *** si m-am **** lichid. Dupa eram inca murdar, asa ca m-a luat mama mea si m-a spalat in casa la copaie de *** care era pe picioare, in ***, si pe mana.
Iar taica-meu se plangea ca miroase a **** in camera.
1.Pe la 6 ani am mers cu bunicul la un "concert" de muzica populara si ne-am intors pe la 23... saraca mama nici nu mai stia ce sa faca de frica.
2.Pe la 5-7 ani am fost cu bunicul prin parc *eram aproape de casa*.
El a trecut strada ca sa cumpere ceva si mi-a spus sa-l astept pe o banca. Dupa ce a cumparat acel ceva a plecat acasa fara mine *crezuse ca plecasem deja caci eram foarte aproape de casa *
A venit mama dupa mine plangand si ca sa fie pachetul complet am inceput sa plang si eu dar nu stiam sigur de ce.
*Peste mai multi ani s-a dovedit ca bunicul suferea de alzheimer.*
3. Asta este putin cam sadic dar pe la vreo 4 ani am omorat un mar pe care l-am invelit intr-o carpa si l-am bagat in dulap. Dupa ceva timp a inceput sa miroasa iar criminalul a fost prins.
Saracul mar... )
Pedeapsa mea a fost sa nu ma uit la un episod din pokemon dar am plans si pana la urma m-au lasat.
Salut!
-Îmi plăcea să enervez cocoşii, s-a întâmplat ca la un moment dat unul să sară pe poarta de la țarc, ea să nu fie închisă cu zăvorul și să se deschidă și cocoșul să mă alerge câteva minute prin curte.
-Am spălat o găină și am dus-o în casă și am uscat-o cu uscătorul de păr,norocul meu a fost că nu era bunica acasă.
- Tăiam tot ce aveam la îndemână și consideram că nu îmi folosește adică tot,cărți, caiete, perdele, haine... tot.
- Am luat o pisică de coadă, am învârtit-o și am aruncat -o.
- La grădiniță am aruncat un băiat de pe gard și şi-a spart capul, faza e că după câțiva ani, am învârtit-o pe soră-sa și am dat-o cu capul de perete, a început să plângă și a venit mă-sa și a lovit-o că nu stă cuminte, noroc că avea 3 ani şi nu putea să vorbească *evilface*.
-Bunica a încuiat bucătăria din cauză că îmi plăcea vinul și începusem să îl gust cam des.
- Mâncam toate pâinile cu cățelul meu.
-Pentru că aveam părul scurt și îmi plăcea lung, îmi puneam o bluză cu gât, pe cap și stăteam așa toată ziua.
anonim_4396 întreabă:
Angel1995 întreabă: