anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cea mai amuzanta faza din copilaria voastra?

Eu cand eram mai mic, am vrut sa iau niste visine, si m-am urcat pe un gard, si cand m-am intins sa le iau, m-am dezechilibrat si am cazut pe partea cealalta a gardului, iar pantalonii mi se agatasera de gard si am ramas atarnat acolo, si cu fata fix intr-o tufa de urzici.
Am avut noroc, ca era si verisoara mea mai mare prin preajma, si m-a scos ea de acolo. Aveam fata plina de bube din cauza urzicilor.

Voi ce fel de intamplari amuzante ati avut?

37 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Wow, ce copilarie interesanta ai avut, eu cand eram mic, mare parte din zi o petreceam cu o vecina si ne jucam cu frunze, spuneam ca sunt animalele noastre si ca noi suntem fermieri rolling on the floor

| Mayhem666 a răspuns (pentru RainmakerX):

Eu cand eram clasa a 3-a si trebuia sa invat tabla inmultirii, mereu incurcam cate ceva, si tata mi-a scos desenele, si nu stiam la ce sa ma uit, filmele erau in engleza, iar eu in a 3-a nu stiam mare lucru, si subtitrarea se ducea prea repede si nu apucam sa o citesc, iar singurul program care era in romana si intelegeam si eu ceva, era taraf, si toata ziua ascultam manele laughing si stateam cu o vecina pe gard si cantam manele si toti care treceau pe strada se uitau la noi laughing, si in acel moment credeam ca sunt si eu tare, iar acum realizez cat de penibil eram, si acum detest manelele, nu vreau sa le aud.
Manelele si populara sunt singurele genuri care nu imi plac.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Divy):

Imposibil, trebuie sa fi existat macar un moment din asta.

| RainmakerX a răspuns (pentru Mayhem666):

Nici mie nu imi plac laughing

| Divy a răspuns (pentru Mayhem666):

Posibil dar nu mi se par amuzante, în plus sunt înecate în celălalte.

| 시모나 a răspuns:

Mi s-au întâmplat multe, desigur. Sunt o persoană cu capul în nori.
Well, am să încep. Cândva îmi doream foarte mult o geantă nouă, așa că mama mi-a dat câțiva bănuți pentru a mă duce să-mi cumpăr una. Am intrat într-un magazin de genți, și mă tot uitam după una care să îmi placă. Până când găsesc cea mai adorabilă geantă ever: mare, frumoasă, turcoaz, având un imprimeu cu Nirvana... într-un cuvânt perfectă, geanta ideală. O iau, o răsucesc pe toate părțile, eram pregătită să scot banii și s-o cumpăr, când.o zăresc pe vânzătoarea magazinului, care-mi aruncă o privire suspectă, apoi îmi dau seama că ceva nu-i în regulă.laughing M-am uitat mai atentă, era cam grea. A durat cam mult până să-mi pice fisa.rolling on the floor Era, de fapt, geanta ei. Am pus-o la loc, am zâmbit frumos, și dusă am fost. Fără geantă, evident. Ce moacă de cățeluș plouat am avut.

Bun. Altă fază ciudată a fost în mall, când aveam 7 ani, și bântuiam singură prin raionul cu jucării. După ce mi-am luat mașinuța metalică preferată, am vrut să mă întorc la părinți. Aeriană de fel, cineva care devora o șaormă în magazin, semăna foarte mult cu mama fiindcă avea părul lung și brunet, iar hainele erau închise la culoare. Am strigat-o:,, mami, când ți-ai cumpărat șaorma?" iar când s-a întors..surpriză! Mi-a picat fața când i-am văzut moaca bărboasă acelui tip. rolling on the floor M-am uitat în spate, iar părinții râdeau cu lacrimi de mine.
Sau când...i-am văzut proteza bunicii, și fiind mică, nu știam ce-i chestia aia, așa că am țipat în gura mare:,, Tati, tati, bunica a smuls dinții cuiva!" rolling on the floor

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

1. Era ziua mamei mele si voiam sa ii fac un cadou. Eu nestiind valoarea banilor am strans si eu 5 lei. Am luat eu un pantof de-al mamei si m-am uitat ce marime poarta. Talpa avea ceva pe ea si am citit numarul gresit. Am mers la magazinul din colt cu 5 lei ca sa cer o pereche de pantofi marimea 99.
2.Ai mei au lasat la vedere o galeata cu var alb. Cred ca iti imaginezi cum s-a exteriorizat Piccaso-ul din mine.
3.Mama ma cauta prin casa. M-am ascuns sub un scaun si am stat asa 2 ore.
4.Mama stergea pe jos. Eu m-am dus in spre galeata am tras-o cumva si am cazut in ea. Nu mai puteam sa ies.
5. Tata e microbist. Se uita la meci (de obicei nu vede ce se intampla in jurul lui), eu aveam o foarfeca. I-am taiat parul fix in crestetul capului.
6.Pe terasa erau cioburi de sticla? Eu-Uite un loc perfect unde sa te rostogolesti.