Cand auzeam mereu ca W0anger vrea sa-si prelungeasca contractul cu Arsenal, ma dadeam cu capul de toti peretii, nu stiam cum sa scapam de asta mai repede si ca o capusa se tot tine scai,, sau cand ii urmaream interviurile si imi demonstra inca o data ca e un troll mosneag
''Nu imi plac persoanele 3D, prefer pixelii pentru ca nu-mi place carnea pentru ca sunt vegetarian''
Bit*h, wtf?
O tipa sustinea ca are 90-60-90, proportiile astea neintalnindu-se prea frecvent la modele dintre care ea nu facea parte. Sustinea chestia asta foarte vehement in fata unui grup de cel putin 8 persoane. A fost putin penibila, parca imi era m i e rusine in locul ei.
Un alt moment, putin spus penibil, a fost cand mi-a povestit cineva propria-i "viata"; a trait pe strazi, a intalnit o fetita cu care s-a inteles foarte bine(induiosator pana aici), iar fetita s-a sinucis. Cand au aflat parintii ei, s-au sinucis si ei. El s-a apucat de lupte libere unde a intalnit o fata de care s-a indragostit, se batea pentru ea, a ajuns si aia sa se sinucida, pff... Au mai fost detalii pe care nu le-am retinut, am zis ca stau sa-l ascult pana la final, dar nu am rezistat. Nu stiu ce probleme o fi avut, dar mitoman era sigur
Si mie mi s-a intamplat sa plec acasa cu trenul cu o colega, si doua ore incontinuu mi-a povestit despre fostii ei iubiti. Ma simteam stanjenit, dar am ascultat-o pana la final.
Ah, ce naspa . Sper sa nu fiu pusa in postura asta
Cand stateam pe omegle, vorbeam cu o fata, era de treaba, apoi mi-a spus sa sug **** si a inchis.
Acum cateva luni am vazut o femeie de varsta mijlocie care a inceput sa cante niste melodii satanice in mijlocul strazii in timp ce radea. Dupa si-a continuat drumul.
Oamenii de genul ar trebui tinuti in lesa cand ies in societate,, nu e de gluma cu astia, o botnita ca bonus sa ai, cine stie cand aud intr-o melodie sa muste alti oameni pe strada si astia au si executat 'miscarea'
Nu esti putin cam dur?
Sunt doar realist
Fiindca, deoarece si pentru ca teoretic, dar si practic pisicile e semafor, iar mama ta e betivan.
Pai am auzit de o persoana mioapa care s-a nascut fara urechi si in fiecare dimineață trebuia sa ii lipească cu sco
Cinevacatoatalumea întreabă:
Lydia22210 întreabă:
Frrramboise întreabă:
Bris întreabă: