anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cel mai absurd lucru pe care l-ati vazut/auzit de la o persoana?

27 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Cand auzeam mereu ca W0anger vrea sa-si prelungeasca contractul cu Arsenal, ma dadeam cu capul de toti peretii, nu stiam cum sa scapam de asta mai repede si ca o capusa se tot tine scai,, sau cand ii urmaream interviurile si imi demonstra inca o data ca e un troll mosneag

| LoveSleep a răspuns:

Era un tip care voia să mănânce orez ca să i se facă tenul alb.

| Mayhem666 a răspuns (pentru LoveSleep):

O sa-mi dai pace vreodata? laughing

| Clorox a răspuns:

''Nu imi plac persoanele 3D, prefer pixelii pentru ca nu-mi place carnea pentru ca sunt vegetarian''
Bit*h, wtf?

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Serios? Trebuia sa ma mentionezi la propria mea intrebare? laughing

| Clorox a răspuns (pentru Mayhem666):

Esti... aaam... Nici nu mai stiu cum sa-ti zic laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Uimitor? Stiu mi s-a mai spus laughing

| anamariarot a răspuns:

O tipa sustinea ca are 90-60-90, proportiile astea neintalnindu-se prea frecvent la modele dintre care ea nu facea parte. Sustinea chestia asta foarte vehement in fata unui grup de cel putin 8 persoane. A fost putin penibila, parca imi era m i e rusine in locul ei.
Un alt moment, putin spus penibil, a fost cand mi-a povestit cineva propria-i "viata"; a trait pe strazi, a intalnit o fetita cu care s-a inteles foarte bine(induiosator pana aici), iar fetita s-a sinucis. Cand au aflat parintii ei, s-au sinucis si ei. El s-a apucat de lupte libere unde a intalnit o fata de care s-a indragostit, se batea pentru ea, a ajuns si aia sa se sinucida, pff... Au mai fost detalii pe care nu le-am retinut, am zis ca stau sa-l ascult pana la final, dar nu am rezistat. Nu stiu ce probleme o fi avut, dar mitoman era sigur laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru anamariarot):

laughing
Si mie mi s-a intamplat sa plec acasa cu trenul cu o colega, si doua ore incontinuu mi-a povestit despre fostii ei iubiti. Ma simteam stanjenit, dar am ascultat-o pana la final. laughing

| anamariarot a răspuns (pentru Mayhem666):

Ah, ce naspa laughing. Sper sa nu fiu pusa in postura asta laughing

| Deaad a răspuns:

Cand stateam pe omegle, vorbeam cu o fata, era de treaba, apoi mi-a spus sa sug **** si a inchis.

| Drimmero a răspuns (pentru Deaad):

Bwhahahahahahaha

| Deaad a răspuns (pentru Drimmero):

Sa stii ca a fost destul de horror momentul ala.
Am ramas cu gura cascata, nu mi-a venit sa cred.
Mortii lor de nenorociti, astia de pe omegle.
laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Deaad):

Si d-aia nu-mi pierd vremea pe asa site-uri de nimic,, aveam trollii mei pe care ii cunoastem pe numeroase site-uri sportive, cand ma vedeau parca innebuneau, pe atunci eram singurul fan Arsenal de pe site si aveam o aroganta mare si o mistocarie in mine de au prins 'boala' )))))

| BlackRose03 a răspuns:

Acum cateva luni am vazut o femeie de varsta mijlocie care a inceput sa cante niste melodii satanice in mijlocul strazii in timp ce radea. Dupa si-a continuat drumul.

| Drimmero a răspuns (pentru BlackRose03):

Oamenii de genul ar trebui tinuti in lesa cand ies in societate,, nu e de gluma cu astia, o botnita ca bonus sa ai, cine stie cand aud intr-o melodie sa muste alti oameni pe strada si astia au si executat 'miscarea'

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Lesa? laughing
Botnita? laughing
Dar ce sunt astia, oameni sau animale de companie? rolling on the floor

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Cu salbaticii trebuie sa te comporti ca atare... mai bine esti precaut decat sa te atace vreun schizofrenic de genul/

| BlackRose03 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu esti putin cam dur? laughing

| Drimmero a răspuns (pentru BlackRose03):

Sunt doar realist

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Ca are urechile prea mari si de asta nu ii intra castile in ureche laughing

| Staind a răspuns:

"Pisa-te pe mine ca sa ma incalzesc"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pfoai cate prostii am citit pe siteul asta

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Fiindca, deoarece si pentru ca teoretic, dar si practic pisicile e semafor, iar mama ta e betivan.

Răspuns utilizator avertizat
| stefan563 a răspuns:

Pai am auzit de o persoana mioapa care s-a nascut fara urechi si in fiecare dimineață trebuia sa ii lipească cu sco

| Dededededededede a răspuns:

Tipi care își freacă lampa în locuri publice.