Cand stateam pe omegle, vorbeam cu o fata, era de treaba, apoi mi-a spus sa sug **** si a inchis.
Fiindca, deoarece si pentru ca teoretic, dar si practic pisicile e semafor, iar mama ta e betivan.
Cand auzeam mereu ca W0anger vrea sa-si prelungeasca contractul cu Arsenal, ma dadeam cu capul de toti peretii, nu stiam cum sa scapam de asta mai repede si ca o capusa se tot tine scai,, sau cand ii urmaream interviurile si imi demonstra inca o data ca e un troll mosneag
O tipa sustinea ca are 90-60-90, proportiile astea neintalnindu-se prea frecvent la modele dintre care ea nu facea parte. Sustinea chestia asta foarte vehement in fata unui grup de cel putin 8 persoane. A fost putin penibila, parca imi era m i e rusine in locul ei.
Un alt moment, putin spus penibil, a fost cand mi-a povestit cineva propria-i "viata"; a trait pe strazi, a intalnit o fetita cu care s-a inteles foarte bine(induiosator pana aici), iar fetita s-a sinucis. Cand au aflat parintii ei, s-au sinucis si ei. El s-a apucat de lupte libere unde a intalnit o fata de care s-a indragostit, se batea pentru ea, a ajuns si aia sa se sinucida, pff... Au mai fost detalii pe care nu le-am retinut, am zis ca stau sa-l ascult pana la final, dar nu am rezistat. Nu stiu ce probleme o fi avut, dar mitoman era sigur
Si mie mi s-a intamplat sa plec acasa cu trenul cu o colega, si doua ore incontinuu mi-a povestit despre fostii ei iubiti. Ma simteam stanjenit, dar am ascultat-o pana la final.
Acum cateva luni am vazut o femeie de varsta mijlocie care a inceput sa cante niste melodii satanice in mijlocul strazii in timp ce radea. Dupa si-a continuat drumul.
Oamenii de genul ar trebui tinuti in lesa cand ies in societate,, nu e de gluma cu astia, o botnita ca bonus sa ai, cine stie cand aud intr-o melodie sa muste alti oameni pe strada si astia au si executat 'miscarea'
Pai am auzit de o persoana mioapa care s-a nascut fara urechi si in fiecare dimineață trebuia sa ii lipească cu sco
''Nu imi plac persoanele 3D, prefer pixelii pentru ca nu-mi place carnea pentru ca sunt vegetarian''
Bit*h, wtf?
Cinevacatoatalumea întreabă:
Lydia22210 întreabă:
Frrramboise întreabă:
Bris întreabă:
___Enzo întreabă: