Esti agramat. Serios TPU, cum lasi sa se posteze intrebari scrise atat de prost?
Te depaseste internetul. Mai grav e ca exista oameni atat de putin mobilati intelectual (ca tine) care au acces la internet.
Nu critica oameni, pe care nici nu-i cunosti, cat de putin.In primul rand am scris acest era vorba daca iti puneai mintea la contributie si citeai de Harlem Shake am scris si mai jos un fel de, desriere dar persoanele ca tine reduse mintale bine nu te critic ca nu te stiu dar asa dai dovada in acest raspuns.Iar in al doilea rand eu am pus o intrebare trebuia sa mise raspunda la aceasta intrebare ce **** de treaba are raspunsul tau cu intrebarea mea?
Esti o ofensa pentru cei care stiu sa scrie corect in limba romana. Pe de alta parte internetul e un loc liber, deci e loc si pentru tine.
Oamenii de felul tau sunt foarte usor de prostit cu tot felul de superstitii si teorii idioate. Pun pariu ca l-ai si votat pe Basescu.
Mdah las-o asa n-are rost sa mai discutam unele persoane sunt deja manipulate n-ai inteles nimic din ce am scris eu scriam ceva iar tu ai raspuns altceva O zi buna!
Cat in universul asta exista planete, stele.Cat pe pamant exista animale, natura, oameni.Cat in aceasta lume unul este superior sau inferior altuia.Crezi ca e atat de neobisnuit ca cineva sa aiba o putere atat de mare sa ne manipuleze? Ei trimit mesaje prin emisiuni, fapte, melodii, dansuri de care foarte putini isi dau seama ceilalti traiesc dupa o zi pe alta si nu realizeaza in ce lume traiesc mai intai GangNam Style apoi Harlem SHake apoi Meteoritii din Rusia apoi Papa a demisionat etc... crezi ca toate aceste chestii sunt normale?
Va ingrosa randurile pupatorilor de moaste. Si randurile celor care freaca lenjerie intima de moaste.
Situatia ma depaseste pentru ca sunt prea incult sa inteleg. Eu ma retrag. /s
Oricine poate intelege, trebuie doar sa te documentezi/informezi despre acest subiect nu exista oameni prosti doar ca nu vor sa se documenteze sunt multe chestii care si pe mine ma depasesc dar incerc sa le descopar
Balan_Balanvladut_1989 întreabă: