E tare, m-as duce acolo sa fac pentagrame sa sperii oamenii.
Eu m-as duce acolo doar sa ma plimb si sa ma relaxez ascultand sunetele naturii. Ar fi fain sa gasesc si un cadavru
Sa zica: „chill dude, am venit aici să mă relaxez" (☞゚ヮ゚)☞ ☜(゚ヮ゚☜)
Cadavru vorbitor Pe asta nu am mai auzit-o
După cum ai spus sunt doar povesti, recunosc, destul de interesante, dar tot povesti rămân.
Daca as avea ocazia?! Ma gândesc sa merg intr-o vineri 13 cu cortul acolo. Caut voluntari. Te bagi?
Baliverne de creepy pasta Romania, n-am fost niciodata, dar padurea poate sa fie 'bantuita' doar de animale si de o miscare umane o data la cateva zile.
Da Este prea smecher locul. Daca e sa mori atunci te poate calca masina cand te duci la paine so...
Ma bag, zi-mi ora si te astept la intrarea in padure
Vineri, 13 ianuarie 2017, ora 19:00. Sa iti aduci un țărus mergem la vânătoare de vampiri. Iar dupa poate jucam o tura de poker cu spiritele. Vedem cum ne permite timpul.
Nu stiu sa joc poker, poate alt joc, sa aduci si o tabla ouija, bine?
Cum se putea sa o uit? Am sa o caut de pe acum prin garaj.
PS: Serios? Chiar nu sti sa joci poker? Las' ca te invat eu. :p
Serios, chiar nu stiu sa joc poker, ma bazez pe tine.
Stai liniștit, sunt o persoana de incredere. Daca vrei te învăț si cateva lecții din capitolul "How to cheat?" Spiritele nu vor avea nici o șansă împotriva noastră!
Am fost acum 2 ani pe acolo cu un grup de prieteni de curiozitate. Am făcut un grătar, am colindat de nebuni pădurea, iar cu excepția la câțiva copaci curbați, chiar nu ai ce vedea, o pădure ca oricare alta, totuși una a naibii de vizitată, cred că am dat de peste minim 30 de persoane în vreo 4-5 ore cât am stat pe acolo...
Nu cred nimic...
Fantomele, strigoii sau alte creaturi ale nopții NU există. Sunt sigur că există o explicație logică pentru toate fenomenele aparent neobișnuite.
Sincer, aș fi dispus să petrec o noapte acolo )
MadaAwwr întreabă: