Si vrei sa stai cu frica in tine cand iesi din casa? Parintii te iarta oricum pana la urma, mai ales cand aud de ceva grav. Vrei sa te vedem la stiri la rubrica "eleve batute"?
Doamne acum e si mai rau! Prietenii lui au inceput acum sa se ia de mine si ma injura si ma ameninta nu stiu ce sa mai fac astia ma omoara vorbesc serios! Ajutor!
Vorbeste cu parintii tai, nu te omoara nimeni.
Si inca ceva: nu mai scrie asa de pe larg totul ca devine plictisitor si nu citeste lumea.
Nu pot! Deja sunt suparati pe mine nu o sa ma creada! Eu faceam totul de capul meu... Si m-am bagat intr-un c----t
Intelege ca in joc e viata mea copiii aia sunt periculosi toti vor sa ma omoare pun pariu ca vin toti cu grupul. T_T Nu stiu ce sa mai fac toti o sa rada de mine toti din familie nu o sa ma creada nimeni.
Tu nu ai in jurul tau nici un adult de incredere, care sa te creada cand spui ceva? vai de capul tau, pe bune. Bunica, o matusa macar, care sa vorbeasca cu parintii. Tot la parinti trebuie sa ajungi. Si nu uita: nu te omoara, dar or sa te sperie.
Acum unul din ei m-a intrebat : contul sau viata. Si eu am ales sa pastrez viata si sa ii dau contul pentru o zi. Acum cred ca e ok...
Eu cred ca tu zici minciuni pe banda. Sigur, contul sau viata. Esti sarita, fata!
Bine daca nu vrei sa ma crezi treaba ta! Si asa nu mi-ai fost de mare ajutor. Pa!
Tu vorbesti serios? sau nu ai ce face? frate vorbeste cu parinti nu o sa te omoare explica-le ca nu iti placea tipu si de aia iai rasp urat ..si nu e vina ta mai ales daca a incercat sa se sinucida de 65456 de ori...ce te astepti de la un copil retard?
Tu vorbesti serios? ) sau nu ai ce face? asta e o situatie grava si in loc sa stai sa ne explici noua si sa iei sfaturi de la COPII mai bine ai vorbi cu un adult..noi cu ce te ajutam..adik da ar fi mai bine sa iti iei o tigaie o lingura si o razatoare si ascundete in sifonier nimeni nu o sa te bata acolo de ce le-ai spune paintilor si ei sa vada ce pot face ca pana la urama e copilul lor, si alti copii mai dementi ca tine care la 14 -15 ani se sinucid. in loc sa va ganditi la ce puteti afce in viitor cum va supara ceva va sinucideti ..doamne voi nu realizati? si prieteni lui de unde stiu ac ai vb tu cu el si mai ales de ec e vina ta? farte copilul ala trbuia inchis la nebuni dupa prima data cand a incercat sa se sinucida
eu iti zic spune-le parintilor si stai linistita ca nu te omoara nimeni ca parinti tai nu sunt nebuni
Tu vezi ce scriii fetit`o? cu naiba sa se sinucida ca nu ai vb cu el)) daca a incercat si mai demult frate nu era intreg la cap copilul
Am observat draga) si sunt fata..si eu cred ca ar fi mine sa nu mai aberezi si app tu faci misto de noi?
Ar fi bine sa faci cu ti-am zis...dar aacum serios afci misto de noi?
Bai situatia era adevarata dar daca o luati ca pe un r---t pleostit pe strada nebagat in seama mai bine nu raspundeti si gata ca am zis fara glume.
Nu contează a cui este întrebarea. Oricine are voie să răspundă
Da dar intreaba : Pe tine cine te-a bagat in seama? De parca ar fi intrebarea ei. Eu de ce nu as avea voie sa ma bag daca este intrebarea mea?