Daca tu te-ai fi născut în Germania,cu toate că părinții tăi sunt români,ai fi primit naționale germana.
Cât despre"trimisul in tara lor de origine",revin la exemplul cu naționalitatea, daca te-ai fi născut în Germania, nu te-ar fi dat nimeni afară.
Nici românii nu sunt germani, de ce pot primi acte nemțești? Pentru că pot.
App, nu e adevărat asta cu recunoscutul țiganilor, deoarece țiganii sau rromi fac parte din rasa europoidă
Caută pe net și o să vezi!
Fiți mai toleranți cu oamenii! D-aia vine sfârșitul și nu știm de ceee!
Tziganii se trag din indieni, ei nu sunt europeni, iar exemplul cu Germanii este unul tâmpit. 1 România este o țară din Uniunea Europeană 2 Romanii ca și germanii sunt Europeni 3 Tatăl meu este Neamț, așa că am și sânge german în vene. Tziganii fac parte din cultura hinduisă, ei sunt din sudul Indiei.
De ce ucraineni nu sunt trimişi in țara lor de orgine? Ironic vorbind acu
Pentru ca ucrainienii sunt Europeni, iar la ei este război
Pentru ca India nu i-ar primi inapoi!
O expulzare legala se face cu pasaport emis de catre tara de origine, nu mai merge sa fie condusi la gară precum romanii in anii 90, si India nu le va emite pasapoarte fiindca nu ii vrea inapoi.
Poate ai auzit, dar exact asta e problema cu expulzarile celor care comit infractiuni grave in vestul Europei, tarile arabe de origine nu ii vor inapoi, au destui nemernici!
Rromii, țigani, este un termen învechit, care se folosea când erau sclavi mai ales.
Problema cu India este faptul că nu ar fi bine primiți, căci strămoșii lor erau din cea mai de jos castă, se pare că este dispărută în ziua de azi.
Plus faptul că ei nu s-ar putea readapta vieții din India, căci acolo nu ar mai avea confortul, luxul, statutul pe care îl au în Europa. Plus, foarte mulți rromi sunt convertiți religios creștini, indiferent dacă sunt ortodox, catolic sau protestant.
Pentru ei sunt peste, cred 700 de ani de când au fost aduși în Europa, se pare de otomani și vânduți ca și sclavi. Ori, de atunci s-au asimilat și adaptat noii lumi în care au ajuns, iar o reîntoarcere la vechile obiceiuri, religii din India ar fi imposibil de realizat.
Tu ori esti nebun ori esti rasist. Nu mai exista rasa pura si daca ai 10 neuroni activi ai stii asta.