anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp, prietenul meu cel mai bun, stiti voi, "Best Friend", etc. ma cam evita, si de fiecare data cand il sun si il intreb daca vrea sa facem ceva (plimbam cu bicicletele, jucam minecraft pe PC, etc.), spune ca are ceva de facut, sau spune ca nu poate, sau ca nu prea are chef,, iar peste jumatate de ora, sau mai putin, il vad pe strada ca joaca fotbal cu altcineva. Asta se intampla aproape in fiecare zi, cam de cateva saptamani. Azi a fost un festival la noi in comuna, si l-am sunat sa il intreb daca mergem si noi, si cu sora mea, si a zis ca nu poate, ca merge cu altcineva, si de fiecare data cand il sun sa il intreb daca vrea sa facem ceva, orice, el spune ca nu poate, si de fiecare data gaseste cate o scuza. Cred ca nu mai vrea sa fim prieteni, cum pot afla, daca asta vrea? Sa il intreb asta, si apoi sa il las in pace si sa nu mai vorbesc cu el? Ce pot sa fac?

28 răspunsuri:
| Deaad a răspuns:

Da-l in mortii lui.

Prietenii adevarati isi fac timp pana la urma.

| syd2 a răspuns:

Daca-l intrebi iti va spune ca totusi mai vrea sa fiti prieten, dar deja nu mai doreste, e clar lucru, s-a saturat, cum copii mici se satura de unele jucarii.
*Ironic *" Sau poate de fapt el chiar are un motiv sa nu se joace cu tine. Ah, poate el iti pregateste vreun cadou ceva. Doamne ce prieten devotat si bun. Nu trebuie sa-l lasi. "
Poate gresesc eu, dar, nu prea trebuie sa ai incredere deplina in prieteni. Poti sa pastrezi relatia cu el, dar sa nu-l mai crezi "best friend " daca se comporta atat de perfid.

| RAY a răspuns:

Eu credeam ca tu nu ai prieteni parca asa ai scris sau ma insel eu?

| Mayhem666 a răspuns (pentru RAY):

Am zis ca nu am prieteni, decat unul, care este cel mai bun prieten, sau care era cel mai bun prieten.

| RAY a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu ti frica ca te va dezamagi?

| neutrino a răspuns:

Lasa-l in pace, nu-i mai prieste prezenta ta.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ia da-l in colo. Nu exista the best friend.

| Mayhem666 a răspuns (pentru syd2):

Nu prea am incredere in "prieteni", si nu prea am prieteni, si nici nu vreau sa imi fac prieteni, si-am un motiv bun pentru care nu vreau sa imi fac prieteni noi, am mai spus prin comentariile mele sau intrebarile mele de pe TPU, nu mai spun si acum motivul pentru care nu imi prea doresc prieteni. Pe acei "prieteni", pot sa ii numesc "cunostinte", dar pentru mine, termenul de "prieteni" nu prea exista.

| Mayhem666 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Acum incep si eu sa cred acest lucru.

A facut-o deja, de mai multe ori, de aceea nu prea mai suntem prieteni.

Asta e man, oamenii mereu dezamagesc, mam mirat ca ai asa ceva ca te credeam ca esti ca mine

Daca imi era prieten adevarat, asa cum spunea el, nu ma "lasa balta".

Corect asa e

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Mayhem666):

Prietenii adevarati... vin ei la tine happy

| WaterDrop a răspuns:

Nu exista prieteni/e. Esti singur si pana cand vei realiza asta, vei pati mereu ca acum.Mare prostie sa crezi asa ceva.Te chinui inutil.

| syd2 a răspuns (pentru Mayhem666):

Iti place muzica clasica?

| UnBroken2016 a răspuns:

Iti da cu praf de mers, ce nu e de inteles? Nu are chef de tine, big surprize.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" Ai zis ieri ca nu iesi, si te-am vazut pe strada dupa aia, te-am suparat cu ceva, sau de ce ma minti? ".
O face cu un motiv. Afla motivul. Intreaba-l direct ce are, dar calm.

| Mayhem666 a răspuns (pentru syd2):

Da imi place cat de cat, nu sunt obsedat sa o ascult tot timpul, dar imi place, mai mult ascult pop si rock de obicei, dar mai ascult si alte genuri. Muzica clasica, o ascult de obicei atunci cand vreau sa ma relaxez.

| RainmakerX a răspuns:

Da-l naibii!
Asa mi s-a intamplat mie in clasa a 8-a cand m-am despartit de fostii colegi.

Aveam N "prieteni" prin clasa.
Unul nu m-a mai bagat in seama dupa ce au venit rezultatele de la evaluare.

Cauta-ti alti prieteni sau invata, joaca-te singur.
Stiu ca te simti naspa si singur dar tot e mai bine decat sa alergi dupa ei si sa fii refuzat.

Nu te merita!

| RainmakerX a răspuns (pentru DoarBogdan):

Exista. Eu am 1.
Sunt mai rari decat Pokemonii legendari. :'>

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RainmakerX):

Nu ma lua cu pokemoni. Am gasit unul in garaj.

Omg, era op? big grin

DoarBogdan

Pfai. Cel mai OP.
Era o pasare slaba laughing a venit la grau laughing

Pidgey,huh laughing

DoarBogdan

Da da. Asa. Exact. Pfai cat mi-a luat sa ii dau cu bila in cap laughing

| Clorox a răspuns:

Stai calm, eu nici pe ala nu il am, sunt alone!

| MistretulPufos a răspuns:

E timpul sa iti faci prieteni noi