Daca-l intrebi iti va spune ca totusi mai vrea sa fiti prieten, dar deja nu mai doreste, e clar lucru, s-a saturat, cum copii mici se satura de unele jucarii.
*Ironic *" Sau poate de fapt el chiar are un motiv sa nu se joace cu tine. Ah, poate el iti pregateste vreun cadou ceva. Doamne ce prieten devotat si bun. Nu trebuie sa-l lasi. "
Poate gresesc eu, dar, nu prea trebuie sa ai incredere deplina in prieteni. Poti sa pastrezi relatia cu el, dar sa nu-l mai crezi "best friend " daca se comporta atat de perfid.
Nu prea am incredere in "prieteni", si nu prea am prieteni, si nici nu vreau sa imi fac prieteni, si-am un motiv bun pentru care nu vreau sa imi fac prieteni noi, am mai spus prin comentariile mele sau intrebarile mele de pe TPU, nu mai spun si acum motivul pentru care nu imi prea doresc prieteni. Pe acei "prieteni", pot sa ii numesc "cunostinte", dar pentru mine, termenul de "prieteni" nu prea exista.
Nu exista prieteni/e. Esti singur si pana cand vei realiza asta, vei pati mereu ca acum.Mare prostie sa crezi asa ceva.Te chinui inutil.
Iti da cu praf de mers, ce nu e de inteles? Nu are chef de tine, big surprize.
Da-l naibii!
Asa mi s-a intamplat mie in clasa a 8-a cand m-am despartit de fostii colegi.
Aveam N "prieteni" prin clasa.
Unul nu m-a mai bagat in seama dupa ce au venit rezultatele de la evaluare.
Cauta-ti alti prieteni sau invata, joaca-te singur.
Stiu ca te simti naspa si singur dar tot e mai bine decat sa alergi dupa ei si sa fii refuzat.
Nu te merita!
Exista. Eu am 1.
Sunt mai rari decat Pokemonii legendari. :'>
Da da. Asa. Exact. Pfai cat mi-a luat sa ii dau cu bila in cap