| DubstepQueen a întrebat:

Hey TPU!
De multe ori, am senzatii ca se repeta un lucru din viata mea...DEJA VU.In acel moment simt niste prezente stranii.Mi-e tare frica!
Ieri treceam cu 3 prieteni pe langa o casa abandonata.In curtea ei erau 2 oameni care strangeau frunze cu mana si le puneau in sac.Ne-au spus:
-Hey! Ce mai faceti?
Si ne-au spus pe nume.Noi am facut o fata de gen straight face.
Iar ei au continuat:
-Ioana,Alex,Dorin,Mihaela, am fost la colegiu impreuna.Nu mai tineti minte? Ce vremuri...
Noi ne-am speriat si am fugit, iar ei ziceau:
-Ne vom mai intalni.
Acum mi-e foarte frica sa trec pe acolo.
CE SA FAC?

10 răspunsuri:
| DubstepQueen explică:

+Eu si prietenii mei nu avem decat 12-13 ani straight face

| Doarr a răspuns:

Pai faci mai multe investigatii cu prietenii tai si cand mai treci pe acolo, pune-le si tu intrebari gen:" Cati ani aveti?" sau "iesiti cu noi maine afara?" intrebari de genul. Iti spun eu, o sa fie foarte folositor!

| DubstepQueen explică (pentru Doarr):

OK.Dar mi-e frica...
Aratau ciudat! Cu ruj negru pe buze si pareau baieti.Tot atunci au zis ca s-au mutat acolo.Masina din garaj semana cu un dric din fata :-s.

| Laaaaaaaaaw a răspuns (pentru DubstepQueen):

In niciun caz! Sa nu ii inviti sa va jucati impreuna straight face, nu stii cu cine ai de-a face.
WooW, ciudata poveste straight face. Daca va mai intalniti, puteti doar sa pastrati distanta.

| DubstepQueen explică (pentru Laaaaaaaaaw):

Mentionez ca erau baieti si pareau de vreo 30 de ani straight face. Mihaela credea ca sunt fantome, dar cine crede asa ceva? Alex zicea ca suntem reincarnatilaughing.In orice caz mi-e frica.

| Laaaaaaaaaw a răspuns (pentru DubstepQueen):

laughing Pai da, tocmai din aceasta cauza. straight face ca nu sunt copiii de 12-13 ani, ci de 30! Chiar nuush thinking laughing
rolling on the floor

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Sigur, esti nebuna.

Succes

| LetMeHelp a răspuns:

Eu zic sa le spui parintilor ce vi s-a intamplatt si sa treceti cu ei pe acolo, apoi daca ii mai vedeti prin curte spune-i sa vorbeasca cu ei si sa lamuriti problema.

| Doarr a răspuns (pentru LetMeHelp):

Eh da! nu mai, trebuie sa fi curajos daca vrei sa afli ceva! mai ales daca este vorba despre asa ceva, cum a zis Yonutza256. Trebuie sa faca investigatii ca sa afle ce se intampla cu nebunii aia! =)