anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este ceva rau ca a inceput sa imi pese mai mult de mine, si mai putin de cei din jurul meu?

33 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Evoluezi man

| Drimmero a răspuns:

Cu totii suntem egoisti si nu trebuie sa ne ascundem dupa degete, dar pentru cei la care tii trebuie sa faci o exceptie si sa-ti pese.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Prin cei la care tii, te referi la familie, nu?

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Familie,, persoana iubita, etc

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Aproape toți fac asta, dar nu recunosc. straight face
Dacă te referi la cei din jurul rău, referindu-te la familie, atunci trebuie să ții cont de dorințele, de aspirațiile, ori de necesitățile lor, ca și când ar fi ale tale. Membrii familiei formează un întreg, când unul are o suferință/un eșec, toți ceilalți sunt afectați. happy

| Mayhem666 a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu ma refeream la familie. De familie imi pasa, ma refeream la persoanele cu care interactionez in viata de zi cu zi.

| T0T a răspuns:

Depinde cum o iei și la ce te limitezi.

| minrest a răspuns:

Este un inceput de maturizare. Felicitari.

| J0B0MAT a răspuns:

Atunci nu mai puneai întrebarea, pentru că se presupune că nu îţi pasă de ce spunem noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suntem aproape de sfarsit daca pana si tu ai inceput sa gandesti. Putin dar totusi e ceva.

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ha ha, ce amuzant esti, era gata sa ma faci sa rad, mai aveai putin si reuseai.

| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

Nu e nici o problema. Am ras eu si pentru tine. Cica nu sunt eu de treaba.

Cel mai de treaba. Poate data viitoare o sa ma faci si pe mine sa rad, mai exerseaza, poate o sa iti iasa gluma pana la urma.

Eu oricum nu voiam sa te fac sa razi. La naiba. Cand am crezut ca incepi si tu putin sa gandesti trebuia sa imi arati contrariul.

Vezi? Ce nu fac eu pentru tine laughing

Nu ai facut bine. Macar mentine minciuna din intrebare si prefa-te ca iti pasa doar de tine.

laughing M-ai prins, nu am cum sa mai scap din asta laughing
*Just Kidding* laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti pe calea cea buna laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta se numeste sa fii egoist, in cazul in care te doare undeva de altii si iti pasa doar de tine(desi nu cred ca e cazul la tine)
cel mai bine este sa iti pese atat de cei din jur, cat si de tine
nu poate fi neaparat un lucru rau sa iti pese mai mult de tine, si mai putin de cei din jur

| August99 a răspuns:

Asta trebuia sa se intample mereu

Răspuns utilizator avertizat
| Fumiko a răspuns:

Nu cred, fiindca majoritatea fac asta.

| Ɗєℓυѕιση a răspuns:

straight face
M-ai dezamagit.
Nu-ti mai pasa de mine. sad

| Mayhem666 a răspuns (pentru Ɗєℓυѕιση):

Nu ma refeream la cei din mediul virtual, ma refeream la cei cu care interactionez in viata reala.

| Ɗєℓυѕιση a răspuns (pentru Mayhem666):

A...
atunci chiar ca esti geamanul meu.
Si eu fac la fel. laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru Ɗєℓυѕιση):

E bine asawinking

| Tpuist a răspuns:

Este bine că îți pasă mai mult de tine pentru că tu ai venit singur pe lume nu cu cineva. Dar trebuie să-ți pese și de ceilalți.

| Ingognito a răspuns:

Practic este invers, trebuie sa iti pese mai mult de tine si sa te doara in pl de ceilalti tie ar trebui sa iti pese de tine cel mai mult

| TFKatarina a răspuns:

Incearca sa balansezi cum va chestia asta.Sa-ti pese atat de tine cat si de cei din jurul tau.Totusi nu te neglija pe tine. Uneori imi neglijez propriile sentimente pentru a avea grija de oamenii din jurul meu, am inceput de la o vreme sa spun totusi ce simt si cred ca este putin mai bine, dar nu te gandi ca am uitat de ceilalti, nu, am grija si de ei si de mine.

| Mayhem666 a răspuns (pentru TFKatarina):

Mi-a pasat prea mult de cei din jur, si de prea multe ori am sfarsit prin a fi ranit de ei, si nu mai vreau asta, am inceput sa nu prea mai imi pese, sa fiu indiferent, si pot spune ca ma simt mult mai bine asa.

| TFKatarina a răspuns (pentru Mayhem666):

Atunci,daca asa simti, asa fa.Pana la urma tu esti singurul care va ramane cu tine pana la moarte.

| Mayhem666 a răspuns (pentru TFKatarina):

Asa este, ai dreptate.