| VanatorulDeFantome a întrebat:

Eu cu inca 4 prieteni de ai mei vanam chestii paranormale si supranaturale(fantome, varcolaci, vampiri, strigoi, troli, diavoli etc.). Avem tot ce ne trebuie la noi( tepuse, Biblie, apa sfintita, cruci, usturoi, argint etc.) si am vrea sa va intrebam urmatorul lucru: aveti nevoie de ajutor sau cunoasteti pe cineva care are nevoie de ajutor legat de paranormal si supranatural? Atunci spuneti-ne noua, chiar aici pe TPU! Putem merge oriunde in tara si chiar si in afara tarii. Avem experienta si nu va cerem bani! Si mai spuneti-mi cateva idei de arme ce ne-am mai putea cumpara daca stiti. Deci astept ofertele voastre si sfaturile! Funda celui care imi da cele mai bune sfaturi si celui ce imi da un loc de unde putem obtine un trofeu frumos! (Rog seriozitate!) (suntem profesionisti)

9 răspunsuri:
| a12345a a răspuns:

Salut, „vanatorule". Hai sa iti dau un sfat... Imi cer scuze ca va stric fanteziile, dar aceste creaturi nu prea exista ele de felul lor, de aia apar in carti de tipul SF. Si eu am crezut in dragoni si alte lucruri, dar trebuie sa va dati seama ca aceste fiinte sunt un produs al imaginatiei umane (in afara de diavol, acela e chiar real, dar nu prea vad cum ati putea sa-l vanati). Ati face bine sa va ocupati timpul altfel, schimbati genul de carti, poate cele romantice vor fi de folos... Sau nu stiu, puteti sa gasiti un hobby legat de lumea reala. Dar daca vreti sa faceti asta, e decizia voastra. Dreptul vostru. Dar nu incercati sa va mintiti si pe noi, si pe voi, ca exista troli, vampiri, varcolaci, pitici de gradina, caini cu 10 capete sau ce mai este in literatura sf. Sper ca v-am ajutat intr-un fel sau altul.

| mona a răspuns:

Cred ca v-ati uitat prea mult la,, supernatural,, daca sunteti pusi pe fapte...hai sa fim seriosi doar nu exista asemenea chestii in lumea reala

| Kaℓi a răspuns:

Ati prins ceva pana acum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un ciocan de troll locuieste de ceva timp in playlist-ul meu. Cum sa scap de el?
https://www.youtube.com/watch?v=DXKwVe1SBTA

| William a răspuns:

Aveti ce va trebuie ca sa vanati fantome si strigoi, problema e ca nu exista fantome, strigoi, vampiri, varcolaci, troli. laughing Pe draci nu poti sa ii vanezi. Daca tot aveti voi chef de vanatoare vanati chestii vii.

| HolyDesire a răspuns:

Credinta aveti sau e vorba doar de curaj?

| VanatorulDeFantome explică (pentru Kaℓi):

Nu cine stie cate, dar am prins cateva... Si nu am prins mai multe deoarece lumea nu ne da crezare!

| a12345a a răspuns (pentru VanatorulDeFantome):

Nu au prins nu din cauza faptului ca nu exista, ci pentru ca nu le da lumea crezare big grin

| Cσcσ a răspuns:

laughing laughing