anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista posibilitatea sa ma ingras daca mai iau din cand in cand cate o gustare tarzie?
Adica azi nu prea am mancat cine stie ce, si mi s-a facut foame, dar ma abtin de la gustari dupa ora 19, ca nu vreau sa ma ingras.
Se poate sa ma ingras daca iau o gustare mica la ora asta?

14 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Prietene...mananc de 4 ori pe zi,, si nu am 1 tona, mananca cu incredere.

| Iunix a răspuns:

Stai liniștit, de ce crezi că există bec în frigider? Cât despre partea cu îngrășatu, contează ce mănânci, cât mănânci, ce ai mai mâncat înainte și câtă mișcare faci mâine.

| justanotheruser99 a răspuns:

Cat timp faci mișcare, nu mănânci prostii procesate si nu bei tot feluri de sucuri, nu ar trebui sa îți faci griji. Fii atent doar la cantitate.

| Mayhem666 a răspuns (pentru justanotheruser99):

Ce miscare sa fac daca nu prea ies din casa? Nu sunt prieten cu miscarea laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru Iunix):

Miscare nu prea fac, decat pana la frigider si inapoi laughing

| justanotheruser99 a răspuns:

Asta e ingrijorator. laughing Ar mai trebui sa ieși. Ti se atrofieaza mușchii daca stai prea mult in fata laptopului fara sa te miști. Oricum, de ce nu îți place sa te plimbi, de exemplu? E chiar plăcut.

| syd a răspuns:

Daca mananci diseara nu o sa mai poti ajunge la idealul de 56kg deci ai grija ce decizii iei in viata

| Mayhem666 a răspuns (pentru justanotheruser99):

Nu imi plac oamenii, si nu vreau sa risc sa ii intalnesc in timp ce ma plimb.

| Mayhem666 a răspuns (pentru syd):

Idealul nu era de 56 de kg, era fie de 55 de kg fie de 57 de kg. Vad ca tu ai ales exact intre laughing

| Superior a răspuns:

Mananc aproape zilnic fast-food si desert de 2-3 ani incoace (mama nu mai are timp sa gateasca mereu) si sunt slab... poate prea slab.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Superior):

Cate kg ai si care este inaltimea ta?

| Juviia a răspuns:

Hai ma, poti manca cu incredere..si daca faci sport, nu te vei ingrasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mănâncă la orice oră târzie vrei, că poți vomita.

| untu a răspuns:

Iti recomand sa nu mananci nimic la ore tarzii pentru ca cand dormi, organismul trebuie sa incetinesca ritmul, nu sa lucreze digestia in timpul noptii, mai ales in timpul somnului!