Prea mare burta ca sa poti alerga sau ce ?
Varsta, hodorogule, varsta... nu mai am nici conditia fizica de altadata cand fugeam de mancam pamantul, ziceai ca eram de la atletism ))))
Stai putin,, nu e vorba de datul in minge, e vorba ce stii sa faci cu ea, tu pe teren de fotbal adevarat n-ai nicio sansa sa o atingi jucand cu sportivi profesionisti. Fotbalul d-aia e cel mai bine platit sport, a ajuns o afacere ceea ce este trist,, acum 40 de ani nici nu se punea problema sa fie atatia bani in joc/
E un lucru negativ ca se invart atat de multi bani
Instructor de lupte sau psiholog, profesor de engleza/japoneza (As vrea sa predau japoneza in afara tarii)...
Inca sunt mic, nu stiu ce imi rezerva viitorul, poate si make-up artist, chiar nu stiu.
Suna mai corect "Pentru cei care nu si-au descoperit job-ul visurilor",ca te referi la vocatie aici.
Tu pui problema gen "Stii ce ce job vrei,dar nu stii unde sa-l gasesti ( nu stii la ce firme sa-ti incerci norocul)".
Inca nu stiu,sunt confuz, am cateva idei, dar nu stiu daca sunt de mine, inca nu sunt incercate.
Tu, ti-ai gasit vocatia?
Ma gandesc sa ma mut in Japonia si sa devin artist manga dupa ce termin facultatea si masterul, deci inca nu mi-am gasit vocatia, dar stiu ce vreau sa fac.
Sau sa ma fac traducator de manga.
Cand gasesti sa faci un lucru cu dragoste, atunci ti-ai gasit-o.
Cum e Ronaldo pe teren, iubeste ce face si e bun
Eu iti urez multa bafta, sper sa te bucuri de viata facand ce iti place
Multumesc frumos, si eu iti urez tie multa bafta si sper sa gasesti sa faci ce iti place.
Multumesc mult!
IT-ista sau fotograf sau anteprenor sau psiholog sau profesor universitar.
Hey, din câte îmi amintesc din copilărie, doream să devin scriitoare. Acum las acea parte ca un hobby şi mă concentrez pe o carieră mai serioasă şi mai sigură.
Ba', eu am un job acum, fac bani dar nu stiu neaparat daca e job-ul visurilor mele, probabil ca daca as putea sa aleg sa devin orice, m-as face preot, dau vreo 2 rugaciuni si curge cu milioane ))
Miliardar. Un job de vis trebuie sa aduca si bani.
Daca esti bogat poti sa faci si job ul de vis, care o fi acela, psiholog, scriitor...
Eu as vrea sa devin chirurg generalist.(asta in principiu dar mai am multe in minte)
Bun, dar din ce limba in ce? Adica din romana in engleza, sau altfel?
Romana-engleza,engleza-romana,si chiar mi-ar placea sa incep cu tradusul anime-urilor
Anime.kage.ro, poti sa aplici acolo, eu am tradus la un moment dat cateva anime gen de proba, doar ca pe atunci nu aveam si pc suficient de bun cat sa le encodez asa ca m-am lasat
Multumesc mult de sfat, bafta
Hmmm, la asta nu m-am gandit, ma refer la tradusul anime-urilor, si eu as putea sa fac asta, din moment ce stiu engleza aproape la fel de bine ca si romana. Pare un job usor. Eu vreau sa devin artist manga, ca dupa ce o sa termin facultatea si masterul, o sa ma mut in Japonia, ca deja invat limba japoneza.
In cazul acesta iti urez multa bafta!
Multumesc, la fel si tie
Multumesc! :*
Ooo, bun asa.